Πίνακας Περιεχομένων
  1. 1. Ένα βραβείο Oscar
  2. 2. Να βγω ραντεβού με την Monica Bellucci
  3. 3. Να μου πάρουν λουλούδια τον Άγιο Βαλεντίνο
  4. 4. Να με κεράσουν ένα αρκετά ακριβό γεύμα στο πρώτο ραντεβού
  5. 5. Να κερδίσω το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο στην Ξιφασκία

  Υλικό για memes δημιούργησε η Δήμητρα Ματσούκα με την τελευταία της δήλωση πως δεν θα δεχόταν ένα βραβείο Oscar, εάν της το έδιναν. Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί προς το θέατρο μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 και σχολίασε το που βρίσκεται η καριέρα της σήμερα. Μεταξύ άλλων, ανέφερε και ότι παλαιότερα ήταν σίγουρη πως θα λάβει Χρυσό Φοίνικα, τον οποίον και θα δεχόταν με μεγάλη της χαρά.

  Ωστόσο, θα έλεγε «όχι» σε ένα βραβείο Oscar, καθώς διαφωνεί με τις αμερικανικές πολιτικές. Βέβαια, κομματάκι δύσκολο να προταθεί και να κερδίσει και όλας η Δήμητρα, δεδομένου ότι δεν την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε κάποια μεγάλη διεθνής ή έστω ελληνική κινηματογραφική παραγωγή τα τελευταία χρόνια.

  Έτσι, θυμηθήκαμε και εμείς 5 πράγματα που δεν δεχόμασταν αν και δεν μας τα προσέφερε και κανείς 

  1. Ένα βραβείο Oscar

  Ε, λοιπόν, ούτε εγώ θα το δεχόμουν το Oscar. Έχω πάει τόσες φορές «κουβά» τα τελευταία χρόνια παίζοντας στοίχημα τις ταινίες που θεωρώ πως θα κερδίσουν και συνεχώς πέφτω έξω. Θεωρώ πως η Ακαδημία το κάνει από προσωπικό μένος προς το πρόσωπό μου, ώστε να χάσω.

  Ήρθε η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω. Δεν το θέλω το Oscar σας. Και όπως είπε και η Δήμητρα η Ματσούκα, θα στείλω έναν εκπρόσωπό μου να διαβάσει τους λόγους που το αρνούμαι.

  2. Να βγω ραντεβού με την Monica Bellucci

  Η Monica Bellucci είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο γοητευτικές γυναίκες που έχουν περπατήσει στον πλανήτη γη. Ωστόσο, αισθάνομαι ότι δεν θα ταιριάζαμε. Εκείνη είναι Ζυγός στο ζώδιο, εγώ Κριός. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων μεταξύ μας. Συν την διαφορά ηλικίας και την απόσταση. Δεν βολεύει.

  Monica, εάν μας διαβάζεις, άσ’το. Δεν είναι γραφτό μας.

  Μην το σκέφτεσαι καν Monica. Μην μου στείλεις.

  3. Να μου πάρουν λουλούδια τον Άγιο Βαλεντίνο

  Πολύ κλισέ. 

  Ίσως να τα κράταγα για να μην πάνε χαμένα, να τους έβαζα λίγο νεράκι και να τα κράταγα στο σπίτι.

  Από την άλλη όμως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την πέρασα όντας μπακούρι, τρώγοντας φακόρυζο και βλέποντας Άγριες Μέλισσες. Ας είχα σχέδια και ας μου έφερναν και λουλουδικό.

  4. Να με κεράσουν ένα αρκετά ακριβό γεύμα στο πρώτο ραντεβού

  Το κέρασμα αντρών στις γυναίκες είναι μία πρακτική αρκετά απαρχαιωμένη. Αφήνω –από ευγένεια– μόνο στο πρώτο ραντεβού και μόνο εάν δεν έχουμε ξοδέψει μεγάλο ποσό. Πάντα κερνάω με την σειρά μου στο δεύτερο. Εάν έβγαινα με κάποιον και ο λογαριασμός είχε παραπάνω ψηφία, δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω να τα πληρώσει όλα.

  Βέβαια, στο τελευταίο ραντεβού που βγήκα με κέρασαν κάτι και το δέχτηκα. Σουβλάκια στην ψησταριά της γειτονιάς. Δεν το λες και ακριβό, ούτε και φτηνό όμως, με την τιμή στο πιτόγυρο να έχει φτάσει 3,40€ στα περισσότερα ψητοπωλεία. Εκτίμησα πολύ το κέρασμα αλλά δεν πέτυχε το «προξενιό». Ενδεικτικό του πόσο δεν ταιριάζαμε είναι ότι παρήγγειλα γύρο χοιρινό με κρεμμύδι και τζατζίκι. Όχι που θα ντραπώ.

  5. Να κερδίσω το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο στην Ξιφασκία

  Έστω ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονταν στην Ρωσία και κέρδιζα ένα Χρυσό, ας πούμε αυτό της ξιφασκίας. Δεν δέχομαι να λάβω μετάλλιο επιβράβευσης από μία χώρα που ευθύνεται για την καταστροφή μίας άλλης και για δεκάδες εγκλήματα πολέμου. Θα λάμβανα μέρος, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβάλλουν την εκεχειρία, αλλά στο μετάλλιο θα έλεγα «όχι».

  Εκτός των άλλων βέβαια, δεν ξέρω καν ξιφασκία.

  Πως θα με κοίταζε ο Πούτιν όταν θα έλεγα «Ε, όχι, Δεν το δέχομαι αυτό το μετάλλιο».

  (πηγή φωτογραφιών: Wiki Commons, εξωτερική φωτογραφία: YouTube Thumbnail)

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Μετά το calling tune του Μάνου Δασκαλάκη: Τα 10 κρίσιμα ερωτήματα

  5 ελληνικοί τσακωμοί καλύτεροι από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock

  Stargram: Οι 6 Έλληνες που πρέπει να μπουν στην εφαρμογή οπου πληρώνεις για να σου ευχηθούν