Πίνακας Περιεχομένων
  1. H ιστορία της Cyrus

  Ακόμα μια διάσημη φαίνεται να είχε «διαγαλαξιακές επαφές» μετά από την Demi Lovato. Η Miley Cyrus μάλλον μπαίνει στο «club» των αστέρων που έχουν δει εξωγήινους.

  Μπορεί να μην έχει εξελίξει ακόμα την σχέση της με τα πρωτόγνωρα αυτά όντα, όπως έχει κάνει η Lovato, η οποία έκανε έκκληση να μην τους αποκαλούμε εξωγήινους γιατί είναι ένας υποτιμητικός όρος, ωστόσο είχε μια ιστορία να αφηγηθεί.

  Η 29χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή για το περιοδικό Interview, μαζί με τον σχεδιαστή μόδας Rick Owens, μίλησε για την εξωγήινη εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια του 2020. Κάποια στιγμή αναφέρθηκαν στο θέμα της Area 51 και των εξωγήινων μορφών ζωής, με τον Owens να λέει ότι θα ήταν «λίγο αλαζονικό» να πιστεύει κανείς ότι δεν υπάρχει «κανένας άλλος εκτός από εμάς» στο σύμπαν.

  Η Cyrus προφανώς και συμφώνησε μαζί του, λέγοντας ότι ακριβώς αυτό σκεφτόταν. Συνέχισε να αποκαλύπτει τη δική της συνάντηση με ένα UFO που την άφησε άφωνη, αφού «κυνηγήθηκε» από ένα «ιπτάμενο δίσκο» κατά την διάρκεια της νύχτας. Μην σας τύχει.

  H ιστορία της Cyrus

  «Οδηγούσα στο Σαν Μπερναρντίνο με τον φίλο μου και με κυνήγησε ένα είδος UFO. Είμαι πολύ σίγουρη για αυτό που είδα, αλλά είχα αγοράσει επίσης μαριχουάνα από έναν τύπο σε ένα βαν μπροστά από ένα κατάστημα τακό, οπότε θα μπορούσε να έφταιγε και αυτό.

  Ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψουμε είναι ένα ιπτάμενο άροτρο χιονιού. Είχε αυτό το μεγάλο άροτρο στο μπροστινό του μέρος και ήταν κίτρινο. Το είδα να πετάει, και ο φίλος μου το είδε επίσης. Υπήρχαν μερικά άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο και σταμάτησαν επίσης να κοιτάξουν, έτσι πιστεύω ότι αυτό που είδα ήταν αληθινό ».

  Η Cyrus είπε ότι η εμπειρία την ταρακούνησε τόσο πολύ που δεν μπορούσε πραγματικά να κοιτάξει τον ουρανό φοβούμενη ότι θα επιστρέψει. Μάλλον από τότε σταμάτησε να τους αποκαλεί «εξωγήινους» μην τυχόν και προσβληθούν.