Η Cardi B έκανε μια viral εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των American Music Awards με μια μασίφ χρυσή μάσκα, που θυμίζει προσωπείο. Παρουσιάζοντας την εκδήλωση, η Cardi είπε στους θαυμαστές και στους θεατές να περιμένουν να τη δουν να κάνει μερικές αλλαγές στο κοστούμι της, αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι εννοούσε αυτό.

    Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε δύο φορές στην εκδήλωση. Την πρώτη φορά, η 29χρονη φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα λεοπάρ με παγιέτες, αλλά στη συνέχεια φόρεσε ένα φόρεμα Schiaparelli με μια περίεργη χρυσή μάσκα και ψεύτικα νύχια κολλημένα πάνω σε γάντια. Μπορούμε να πούμε ότι η εμφάνισή της κοντράρει και αυτή της Kim Kardashian στο MET Gala.

    Με μια εμφάνιση βγαλμένη από αρχαία τραγωδία, θα περίμενες να φωνάξει «ωιμέ» και να ερμηνεύσει Πέγκυ Καρρά, αλλά απογοήτευσε εν τέλει το ελληνικό κοινό της.

    Πριν από τα AMA, η Cardi είχε πει: «Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω τα AMA, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι έτοιμη να φέρω την προσωπικότητά μου στη σκηνή των AMA!»

    Είναι μια μεγάλη βραδιά για τη ράπερ «WAP», η οποία κάνει το ντεμπούτο  της ως παρουσιαστής στα φετινά AMA, ζωντανά από το Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες.

    Ενώ η Cardi είπε ότι θέλει απλώς η νύχτα να είναι σαν πάρτι, παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν «νευρική» για τα καθήκοντά της, σημειώνοντας ότι λόγω του COVID, δεν είχε εμφανιστεί ούτε ήταν μπροστά στις κάμερες για αρκετό καιρό.

    Η Cardi, εν τω μεταξύ, ήταν υποψήφια για τρία βραβεία: Αγαπημένος Καλλιτέχνης Hip-Hop, Αγαπημένο μουσικό βίντεο και αγαπημένο τραγούδι Hip-Hop.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)