Είναι δυνατόν ρε παιδιά; Είναι δυνατόν κοτζάμ Snik και να μην έχετε φροντίσει να του παρέχετε ένα ιδιωτικό jet με όλες τις ανέσεις, αλλά να του δίνετε ένα ελικοφόρο; Ε, μετά πώς περιμένετε ότι θα καταδεχτεί αυτή η εξέχουσα προσωπικότητα, αυτός ο διανοητής της εποχής μας, να εμφανιστεί στο μαγαζί σας και να σας προσφέρει το παντεσπάνι; Να είμαστε κάπου αθρώποι και σοβαροί.

  Αυτός ο κώλος δε μπορεί να κάτσει σε καθίσματα οικονομικής θέσης. Μόνο business class ου μην και σουίτα. Έχουμε ακούσει ότι δίνεται το προεδρικό αεροσκάφος του Biden για τις ανάγκες του Snik.

  Όμως, επειδή εδώ γίνεται ρεπορτάζ και δε μένουν έτσι αναπάντητατα ψεύδη που ισχυρίζεται η πλευρά του δικηγόρου του μαγαζιού στην Κομοτηνή που ο Snikαρος έριξε πιστολέιρο και δεν έκανε το συμφωνημένο live, έρχομαστε εμείς να φωτίσουμε εκείνες τις αθέατες πλευρές.

  Είχε συμφωνήσει, υποστηρίζουν οι του μαγαζιού, ο Snik στον τρόπο μετάβασης και είχε λάβει και προκαταβολή για το live του. Είναι όμως αλήθεια αυτό; Ναι, είναι. Όμως δε μας συμφέρει να την υποστηρίξουμε. Κι επίσης θα έπρεπε να ξέρουν οι κύριοι ότι σήμερα συμφωνεί ο Snik, αύριο διαφωνεί. Snik είναι και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Με διάρκεια μιας μέρας. Σαν τα two way contracts που έχουν στο NBA, τα δεκαήμερα.

  Τα αγκάθια σε αυτή τη συνεργασία που δεν ευοδώθηκε, είναι πολλά περισσότερα από τα εισιτήρια business class που δεν του παρείχαν για να μεταβεί στην Κομοτηνή.

  Να τα δούμε ένα προς ένα;

  1. Δεν αποδέχτηκαν την πρόταση του να φορέσει ολόχρυσες παντόφλες και να τις δίνει στο κοινό να τις προσκυνούν και να τις φιλάνε

  2. Αρνήθηκαν να βάλουν χρήματα για να προωθήσουν τα live streamings που κάνει στο Youtube κατά καιρούς.

  3. Του έβαλαν όρο στη συμφωνία να βγει στη σκηνή και να φωνάξει «ο Light θα με έκανε με τα κρεμμυδάκια αν κάναμε τον αγώνα μποξ, γι΄αυτό θα πω ότι κιότεψε και τον τρόμαξαν τα δικέφαλα μου».

  4. Του ζήτησαν να πει τη σωστή ορθογραφία των λέξεων «κυνήγι» και «μήνυμα». Αυτός έγραψε δύο φορές Trafficante και έσκισε το χαρτί.

  5. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου που του παρείχαν, δεν είχε χρυσοποίκιλτο μπιντέ, αλλά θα έπρεπε μετά το σιμόχε να πλυθεί με το τηλέφωνο από τη ντουζιέρα.

  6. Δεν του επέτρεψαν να τραγουδήσει το Magic Bus από τις Τρύπες, επειδή θα έλεγε Αθηνά-Κομοτηνή ή Παρίσι, με την γκόμενα σου θα πάω και στη Βίσση.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Snik: Νέα σχέση μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη η σύντροφός του

  Light: H οικογένεια του Mad Clip στο πλευρό του μετά τις κατηγορίες του Snik – «Είπες χοντρά ψεύδη, ντροπή σου»

  Snik-Light: Νέος γύρος κόντρας με αφορμή τον Mad Clip – «Σιχαμένο πρεζάκι είσαι για λύπηση»