Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard μονοπωλεί το ενδιαφέρον του διαδικτύου. Και από αυτή την τοξική σχέση, δεν θα πέσουμε απ’τα σύννεφα αν βγουν κι άλλα στη φόρα, αποδεικνύοντας για χιλιοστή φορά πόσο τοξική και προβληματική σχέση είχαν μεταξύ τους. Πάντως το ίντερνετ τείνει προς την πλευρά του Johnny Depp, εξού και επικρατεί ένας χαμός με το #teamjohnny.

  Από την άλλη, επειδή έχει ένα ενδιαφέρον, μια καφετέρια στις ΗΠΑ είπε να το προχωρήσει παρακάτω και να γίνει κάτι σαν στοιχηματική. Για την ακρίβεια, έχει δώσει την επιλογή στο κοινό για να βγάλει τον νικητή της δίκης. Να σημειωθεί πως κάτι παρόμοιο έχει κάνει με τον Kanye West και τον Pete Davidson για τον ποιον επιλέγει ο κόσμος.

  Συγκεκριμένα, τοποθέτησαν βάζα με φιλοδωρήματα που γράφουν τα ονόματα τους, οπότε ο κόσμος ρίχνει κέρματα σε εκείνον που πιστεύει ότι θα δικαιωθεί από το δικαστήριο της Βιρτζίνια. Κι αν αναρωτιέστε ποιος έχει το προβάδισμα, ο Depp έχει κερδίσει το έδαφος.

  Και η ιστοσελίδα TMZ έχει μπει σε αυτό το τρυπάει και διεξάγει δικό της γκάλοπ και τα αποτελέσματα βγάζουν νικητή τον ηθοποιό και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

  Πάντως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είναι γεγονός πως και οι δύο έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα τους. O Johnny Depp απολύθηκε από τους Πειρατές της Καραϊβικής, ενώ η Amber μετά από όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα, δύσκολα θα δεχτεί συνεργασίες.

  Με πληροφορίες από TMZ

  Διαβάστε ακόμη στo Nitro.gr:

  4 λόγοι που η δίκη Johnny Depp-Amber Heard μπορεί να αποτελέσει ορόσημο μιας σημαντικής αλλαγής

  Angelina Jolie: H στιγμή που τρέχει προς ένα καταφύγιο την ώρα που ηχούν σειρήνες στην Λβιβ

  Kim Kardashian – Pete Davidson: Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση