Ένα ξαφνικό lockdown στην Κίνα, εγκλώβισε μια γυναίκα στο σπίτι του άντρα με τον οποίο είχε βγει σε τυφλό ραντεβού. Την περασμένη εβδομάδα, η δς. Wang, πόσταρε στην κινέζικη διαδικτυακή πλατφόρμα WeChat, ότι εγκλωβίστηκε στο σπίτι του άντρα, όταν βγήκε έκτακτη γενική απαγόρευση εξόδου, στην πόλη Guangzhou.

  Στο βίντεο που δημοσίευσε, εξηγεί ότι η ίδια είχε πρόσφατα επιστρέψει στην πόλη Zhengzhou από την Guangzhou, την οποία επισκέφτηκε για να περάσει την Πρωτοχρονιά.

  «Έχω μεγαλώσει αρκετά, οπότε οι γονείς μου, κανόνισαν περισσότερα από 10 τυφλά ραντεβού για ‘μένα. Ο συγκεκριμένος άντρας ήταν το πέμπτο ραντεβού μου. Ήταν καλός στη μαγειρική, οπότε με κάλεσε στο σπίτι του για να μου μαγειρέψει.»

  Ενώ δειπνούσαν, η ίδια ανακάλυψε πως η κοινότητα της κινεζικής πόλης, είχε μόλις μπει σε γενικό lockdown, λόγω κρουσμάτων Covid-19, οπότε η ίδια αναγκάστηκε να παραμείνει στο σπίτι του για αρκετές ημέρες.

  Κίνα: Πόλη 1,2 εκατ. κατοίκων μπαίνει σε lockdown για τρία κρούσματα

  Η δς.Wang, δήλωσε στα τοπικά μίντια την Κυριακή, ότι εγκλωβίστηκε στο σπίτι του για τέσσερις ολόκληρες ημέρες και πως η κατάσταση…δεν ήταν ιδανική.

  Το μόνο θετικό της υπόθεσης, όπως δήλωσε, ήταν πως ο άντρας της μαγείρευε κάθε μέρα και δεν μιλούσε πολύ.

  Είναι άγνωστο το αν η νεαρή γυναίκα παραμένει ακόμα εγκλωβισμένη στο σπίτι του. Ωστόσο οι περιπτώσεις νοσούντων στην πόλη, επιμένουν μέχρι σήμερα. Μόνο την περασμένη εβδομάδα, ξεπέρασαν τους 100.

  Η δς.Wang, δεν είναι η μόνη που βρέθηκε εξ απήνης, λόγω του ξαφνικού lockdown, τις τελευταίες εβδομάδες.

  Τον περασμένο μήνα, ένας άντρας, βρέθηκε καταμεσής των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, την ώρα που μετακόμιζε. Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν του επετράπη ούτε να πάρει τις βαλίτσες από το αμάξι του και έτσι, αναγκάστηκε να ζητήσει από γείτονες να του δανείσουν ένα πάπλωμα για τον ύπνο.

  Πηγή: BBC