Πίνακας Περιεχομένων
  1. Μερικά facts για τον Εμμανουήλ

  Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι πραγματικά τεράστιο κι αξιέπαινο. «Όλη η Ελλάδα με γνωρίζει» περηφανεύεται συνεχώς στο Survivor, παρότι που κανένας από τους συμπαίκτες του δεν τον ήξερε. Τι ούτε εσείς; Δεν είναι μόνο make up artist, ούτε είναι famous γιατί συνεργάστηκε με καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Στην πραγματικότητα έχει μια λίστα από επιτεύγματα, που θα έπρεπε να απαριθμήσουμε. Ίσως να είναι ο Έλληνας Chuck Norris ή αλλιώς η αντρική version της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζεις για τα παρακάτω, τότε μπορεί να νιώσει πολύ λίγος και η αυτοπεποίθηση σου να πέσει στα τάρταρα. Η μετριοφροσύνη δεν του επέτρεψε να πει τα επιτεύγματά του στο Συμβούλιο του Νησιού, για αυτό τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί.

  Μερικά facts για τον Εμμανουήλ

  Μπήκε στο Βιβλίο Guinness

  Μπορείτε να μαντέψετε τον λόγο; Είναι ο άνθρωπος που την μια μέρα έχει 8 κοιλιακούς και την επόμενη 12. Το να έχει κανείς 12 κοιλιακούς – από την μια μέρα στην άλλη κιόλας- είναι βέβαια απίθανο, για αυτό και του χαρίστηκε το ρεκόρ Guinness για το σπάνιο αυτό «ταλέντο» του. Εκεί αναγράφεται ως «δωδεκακοίλιος», ένας τίτλος που έχει κατοχυρωθεί στο όνομά του.

  Δεν έχει διευκρινίσει πώς το κατάφερε, παρά μόνο αποκάλυψε ότι έχει έφεση στις αθλητικές δραστηριότητες, στο cross fit και ότι κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning. Είναι ο μόνος στον πλανήτη; Όχι. Ίσως οι 12 κοιλιακοί να είναι αποτέλεσμα καλού μακιγιάζ.

  Συνεργάζεται και με τη NASA

  Όποιον Έλληνα έχουν επιλέξει στη NASA έχει γίνει πρωτοσέλιδο. Ο Εμμανουήλ κρατάει αυτές τις ειδήσεις κρυφές για να μην πάνε πίσω οι έρευνές τους, λόγω «ματιού». Σε κανέναν δεν αρέσει να τον ματιάζουν στην τελική. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει από τους πρώτους Έλληνες που θα ταξιδέψουν στο διάστημα, παρέα με τον Elon Musk – του οποίου επιμελείται και το styling-.

  Βρήκε το ελιξίριο της νιότης

  Βλέποντας από μικρός Στρουμφάκια και Αστερίξ, κατέληξε σε μια νέα φόρμουλα, ένα σύγχρονο επιστημονικό επίτευγμα – το οποίο δεν έχει ακόμα πάρει έγκριση από τον ΕΟΦ-. Έχει βασιστεί στο ξόρκι του Μπαμπαστρούμφ, όπου πιστεύεται ότι περιέχει στοιχεία του Ελιξιρίου Long Life, το οποίο έδινε επίσης ομορφιά στη Στρουμφίτα για όσο ζούσε. Αν δεν πρέπει να είναι γνωστός ο Εμμανουήλ για αυτό τότε για τί; Το ελιξήριο αναμένεται να εξελίξει περαιτέρω, μετά την συνεργασία του με τη NASA, μελετώντας τον λόγο που το δέρμα δεν γερνά στο διάστημα.

  Πέρασε από το Τρίγωνο των Βερμούδων

  Ό,τι περνάει από το λεγόμενο Τρίγωνο των Βερμούδων είναι γνωστό ότι χάνεται. Όχι, όμως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που με αυτό του το ταξίδι αποδεικνύει ότι είναι ένας original Survivor. Παραμένει άγνωστο αν η ενέργεια εκεί όντως τον ρούφηξε, αλλά τον γύρισε πίσω.

  Ανακάλυψε την Ατλαντίδα

  Η λύση του μυστηρίου της Ατλαντίδας είναι ένα από τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χαμένη Ατλαντίδα μάλλον βρίσκεται κάπου στον Άγιο Δομίνικο, για αυτό κι η άφιξή του στο Survivor δεν είναι καθόλου τυχαία. Το πού στηρίζει αυτήν την πρωτοποριακή θεωρία, η οποία ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε, παραμένει άγνωστο. Πιθανότατα, θα αποκαλυφθεί μετά το τέλος του «πειράματος» που ξεκίνησε εκεί.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  5 πράγματα που δεν δεχόμαστε κι ας μην μας τα προσφέρουν

  Wanna Be On Top Μάνο Δασκαλάκη; Το Twitter τον δίκασε για την εμφάνισή του στην ανακρίτρια

  Hoshizuna: Η ιαπωνική παραλία με τα αστεράκια που θα ενέκρινε ακόμη και η Αναστασία Γιούσεφ