Η Megan Fox είπε σε μια νέα συνέντευξή της στο Glamour UK ότι αυτή και ο αρραβωνιαστικός της Machine Gun Kelly πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου «για τελετουργικούς σκοπούς». Δεν θεωρεί, όμως, ότι αυτό που κάνουν είναι οπισθοδρομικό, ούτε θέλει να τους αντιμετωπίζουμε σαν βαμπίρ.

  «Λοιπόν, υποθέτω ότι το να πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου μπορεί να παραπλανήσει τους ανθρώπους ή να μας φαντάζονται με κύπελλα και είμαστε σαν το «Game of Thrones», να πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου. Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά μόνο για τελετουργικούς σκοπούς».

  Όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή του «Bloody Valentine», η Fox έγραψε στο Instagram ότι «ήπιαν το αίμα του άλλου» για να τιμήσουν την περίσταση. «Είναι πολύ πιο απρόβλεπτος, ταραχώδης και χαοτικός. Είναι πρόθυμος να ανοίξει το στήθος του με σπασμένο γυαλί και να πει ”πάρε την ψυχή μου’‘», είπε η 35χρονη αναφερόμενη στον αρραβωνιαστικό της.

  Όταν ρωτήθηκε εάν ο Kelly κόβει πραγματικά το στήθος του για να βγάλει αίμα για να πιει η Fox, είπε: «Δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι, αλλά μια εκδοχή αυτού έχει συμβεί πολλές φορές». Το ζευγάρι πριν παραδεχτεί την περίεργη συνήθειά τους, φορούσε φιαλίδια ο ένας με το αίμα του άλλου γύρω από το λαιμό τους – όπως έκαναν οι Angelina Jolie και Billy Bob Thornton, όταν ήταν σε σχέση-.

  Πιθανόν, να έχει κάνει ξόρκια ο ένας στον άλλο για να μείνουν για πάντα μαζί. Ίσως να έχουν φτιάξει και τα κέρινα ομοιώματά τους ή να βγαίνουν σε κάθε Πανσέληνο και να καίνε προσωπικά τους αντικείμενα. Μπορεί να ανακατεύουν το αίμα τους με δάκρυα δράκου σε ένα καζάνι για να είναι για πάντα μαζί ή να ρίχνουν αίμα τους πάνω σε ένα πεντάλφα με κεριά. Πλάκα κάνουμε, απλά πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου, δεν είναι άτομα που πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες λογικά.

  Πάντως, είναι πολύ διαβασμένοι, καθώς το αίμα στα τελετουργικά είναι πολύ ισχυρό. Αυτό το είδος μαγείας στην Αφρική, την Αϊτή και ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, και θεωρείται ότι όταν το αίμα εμπλέκεται τότε το ξόρκι γίνεται πολύ ισχυρό. Οπότε, δεν πείθει κανέναν όταν λέει ότι δεν θυμίζει Game of Thrones η φάση τους. Συμφωνούμε όλοι ότι η Melisandre θα μπορούσε άνετα να είναι η Megan Fox.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Achille Lauro: «Χαμός» με τον εκπρόσωπο του San Marino στη Eurovision 2022 – Είναι ο Damiano ή ο Machine Gun Kelly

  Emmanuel Macron: Τι έβλεπε απέναντι του όταν έκανε τη γκριμάτσα που έγινε viral

  TikTok ή αλλιώς τα «Παρατράγουδα» των social: Εκεί όπου τρολς έχουν περισσότερη απήχηση από μοντέλα