Πίνακας Περιεχομένων
  1. Πάντως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να απαντηθούν και άλλα ερωτήματα για το τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης στην καθημερινότητα του.

  Από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και μπήκε στη φυλακή και για μερικά 24ωρα αργότερα, όλες οι εκπομπές ήταν κομμένες και ραμμένες πάνω της. Και τροφοδοτούσαν την ξεκάθαρη λαγνεία της ίδιας και της οικογένειας της για δημοσιότητα. Ήρθε όμως τις τελευταίες 2 ημέρες ο Μάνος Δασκαλάκης να πάρει πάνω του τα φώτα και να δώσει την ευκαιρία σε ένα spin off saga, αυτό του σοκαρισμένου πατέρα, πρώην συζύγου που δε μπορεί να πιστέψει όσα έχουν γίνει και είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης.

  Ε, αυτό το στόρι της αρσενικής Σταχτοπούτας, του αρσενικού κοριτσιού με τα σπίρτα, αρέσει πολύ στις εκπομπές και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο να χτίσουν ένα συγκεκριμένο προφίλ, μια συγκεκριμένη αφήγηση για τον Μάνο Δασκαλάκη. Έτσι, μέσα σε όλα τα θεότρελα που έχουμε δει, στις ψυχαγωγικές εκπομπές κατά βάση, τις τελευταίες ημέρες, ήρθε το Πρωινό να μας αποτελειώσει με το θέμα που είχε στη χθεσινή εκπομπή.

  «Το τραγούδι που ακούγεται όταν κάποιος καλεί τον Μάνο». Αυτός ήταν ο τίτλος. Και ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας να παίξουν το ηχητικό. Ο Μάνος Δασκαλάκης λοιπόν – αν είστε όρθιοι, καλύτερα να καθίσετε σε μια καρέκλα ώστε να μπορέσετε να πεταχτείτε από τη θέση σας – έχει calling tune Νικηφόρο, το τραγούδι Έτσι Και Σε Έβλεπα. Ω ναι, δεν έχει κάποιον Κιάμο, έναν Αργυρό ή Οικονομόπουλο. Έχει Νικηφόρο. Αυτό δείχνει πολλά για την ψυχολογία του και τη συμμετοχή του σε αυτή την υπόθεση. Ίσως χρειαστεί και ένας ψυχολόγος για να κάνει ερμηνεία σε αυτή την επιλογή.

  Πάντως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να απαντηθούν και άλλα ερωτήματα για το τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης στην καθημερινότητα του.

  Εμείς θέτουμε μερικά πολύ καίρια:

  Του αρέσει να αποκρούει με τα πόδια ή με τα χέρια;

  Προτιμάει να βαράει καραβολίδες ή να χρησιμοποιεί το φάλτσο;

  Του αρέσει να τρώει το αγγούρι του σε ροδέλες ή σε κυβάκια; Ή μήπως προτιμάει λωρίδες;

  Όταν ξυρίζεται, τα παίρνει κόντρα;

  Προτιμάει τα μποξεράκια με λάστιχο ή φοράει σώβρακο μινέρβα;

  Τα αυγά του τα θέλει τηγανητά μάτια, ομελέτα ή scrabbled eggs;

  Ποια είναι τα πρώτα τραγούδια στην Spotify List του για το 2021;

  Έχει άραγε χορέψει με το Αγοράκι Λαίμαργο, Φάρο στη Φολέγανδρο;

  Προτιμάει τα slim fit παντελόνια ή τα buggy;

  Το πρωί η ανάσα του μυρίζει σαν το Τσερνόμπιλ ή σαν κλούβιο αυγό;

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Πάτρα: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης;

  Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένταση στις φυλακές του Κορυδαλλού – Μπήκε σε ειδικά διαμορφωμένο κελί

  Μάνος Δασκαλάκης: «Αδιάσειστα και πολλά τα στοιχεία για τη Ρούλα» – Επίσημα αντίδικος της Πισπιρίγκου