Ένα μέλος της κοινότητας των βαμπίρ -κι όμως υπάρχει- προειδοποίησε τη Megan Fox και τον Machine Gun Kelly για την συνήθεια που έχουν να πίνει ο ένας το αίμα του άλλου. Ο συνιδρυτής του The New Orleans Vampire Association, Belfazaar Ashantison, είπε στο ζευγάρι ότι πρέπει «να λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις πριν πιει το αίμα του εραστή του», μέσω του TMZ.

  Είπε ότι η Fox και ο MGK πρέπει να είναι βέβαιοι ότι έχουν κάνει εξετάσεις στο αίμα τους «για αρρώστιες και πιθανές ασθένειες που μεταδίδονται με το αίμα». Ο Ashantison διευκρίνισε επίσης ότι οι βρικόλακες «δεν έχουν ανοσία» σε τέτοιες ασθένειες. Ο πατέρας του Belfazaar, ο Sebastiaan, είπε στο TMZ ότι η λήψη αίματος πρέπει να γίνεται μόνο από εκπαιδευμένους γιατρούς.

  Τα σχόλια του έρχονται αφότου η Fox επιβεβαίωσε στο Glamour ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Colson Baker, κάνουν αυτήν την τελετουργία. «Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά μόνο για τελετουργικούς σκοπούς» είχε αναφέρει.

  Τον Ιανουάριο, οι δυο τους μοιράστηκαν ένα βίντεο με τον αρραβώνα τους στο Instagram που παρέπεμπε σε αυτό το ιδιαίτερο χόμπι. Αν κι η στιγμή ήταν αρκετά ρομαντική, με τον Machine Gun Kelly να πέφτει στο ένα γόνατο ενώ περιτριγυρίστηκε από κεριά, η λεζάντα της Fox δημιούργησε μερικά ερωτήματα. «Όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» είχε γράψει η ηθοποιός.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Jared Leto: Οι 5 πιο εκκεντρικές και προβοκατόρικες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί ανά τα χρόνια

  Kim Kardashian: Ιστορική η εμφάνισή της στο Met Gala 2022 με το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe από το 1962

  Met Gala 2022: 6 εργατικά χέρια χρειάστηκαν για να ξεδιπλώσουν το μαγευτικό φόρεμα της Blake Lively