Πίνακας Περιεχομένων
  1. Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο…Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

  Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης στο Survivor είναι πλέον γεγονός. Διάσημοι και Μαχητές λούστηκαν, έβαλαν τα καλά τους και γλέντησαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Το πάρτι είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες να έρθουν πιο κοντά, ξεχνώντας τις έχθρες και τους χαρακτηρισμούς που καταλογίζουν ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, ο Εμμανουήλ δεν φάνηκε να το εκτιμάει αυτό.

  Μεγάλος νικητής με 152 πόντους αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, που τραγούδησε το Bella Ciao – καθόλου αναμενόμενο-. Στους χαμένους βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος δεν έπεισε με το «Yummy Yummy», και συγκέντρωσε χαμηλές βαθμολογίες. Ο ίδιος, βέβαια, έβαζε στους περισσότερους παίκτες τον βαθμό 2, ακόμα και στον Μαρτίκα που ξεσήκωσε τους πάντες.

  Ο Εμμανουήλ επέλεξε να μην συμμετάσχει στο πάρτι και έμεινε ήρεμος στη γωνίτσα του. Αυτή η εικόνα μας θύμισε, σαφέστατα, πολλά, όπως το γνωστό meme με τον Pablo Escobar.

  Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο…Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

  Γιαγιάδες σε μπαλκόνι

  Από την στάση του σώματος και το επικριτικό του ύφος, δεν μπορούμε να μην κάνουμε την εύλογη σύνδεση. Ξέρετε εκείνες τις γιαγιάδες που βγαίνουν στα μπαλκόνια στα νησιά και στα χωριά για να παρατηρήσουν τα πάντα. Είναι γνωστές και σαν το FBI της Ελλάδας. Ξέρουν τα πάντα και βέβαια έχουν άποψη για τα πάντα. Αυτό μας θύμισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ καθόταν και κοιτούσε τους υπόλοιπους να γλεντούν.

  Όταν σε έχουν «στήσει» οι φίλοι σου

  Όλοι μας το έχουμε πάθει. Έχεις ετοιμαστεί στην ώρα σου και περιμένεις ντυμένος στα καλά σου, στο σπίτι σου να έρθουν να σε πάρουν για να βγείτε. Ακόμα και έξω μπορεί να περιμένεις στην «πένα», μέχρι να έρθει η παρέα σου. Πάντα πάτε αργοπορημένοι. Το ύφος του Εμμανουήλ, τα λέει όλα.

  Παιδάκι σε οικογενειακό τραπέζι

  Μοιάζει και με αυτά τα παιδάκια που τα σέρνουν στα οικογενειακά τραπέζια, δεν έχουν φίλους και απλά κάθονται και κοιτούν τους μεγάλους να διασκεδάζουν. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να είναι εκείνο το παιδάκι που δεν το αφήνουν να φάει δεύτερο παγωτό ή να πιει coca cola και κάθεται νευριασμένο σε μια γωνιά, μέχρι να του δώσουν σημασία.

  Εσύ στο κλαμπ όταν είδες τον/την πρώην

  Δεν έχουμε να αναλύσουμε πολλά εδώ. Σου έχει τύχει να βγεις ποτέ σε κάποιο club/bar και να πετύχεις τον/ την πρώην σου με τον νέο σύντροφο; Κάπως έτσι θα τους έχει κοιτάξει.

  Όταν περιμένεις να πάει 12 για την Ανάσταση

  Μιας και θα μπούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, αξίζει αυτή η παρατήρηση. Αντί για την κάρτα του Survivor, σκεφτείτε τον να κρατάει μια λαμπάδα και να κάθεται σε ένα παγκάκι στην εκκλησία. Ξέρουμε πώς είναι να περιμένεις να πάει 12, να έρθει το «Άγιο φως», να ανάψεις την λαμπάδα σου και να πας επιτέλους σπίτι για μαγειρίτσα. (Το ίδιο ισχύει και στην αλλαγή του χρόνου).

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: 5 πράγματα για τα οποία τον ξέρει όλη η Ελλάδα

  Joe Biden: Thug life πουλί τον κουτσούλησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του – Το βίντεο που έγινε viral

  Cardi B: Ακολουθεί το trend των περίεργων ονομάτων και βαφτίζει το παιδί της «Κύμα»