Δεν έχετε μόνο εσείς στις ΗΠΑ Kim Kardashian. Έχουμε και εμείς στην Ευρώπη. Βέβαια, η δική μας δεν ασχολείται με την reality tv, δεν είναι επιχειρηματίας και ασκούμενη δικηγόρος αλλά αστυνομικός. Η «Γαλλίδα Kim Kardashian» είναι μπατσίνα και οι χρήστες του Twitter που την ανακάλυψαν, θα ήθελαν πολύ να τους συλλάβει. 

  Η αστυνομικός έγινε γνωστή όταν πέρασε χειροπέδες σε έναν περιβόητο Γάλλο εγκληματία. Το βίντεο της σύλληψης έγινε αμέσως viral για τους… λάθος λόγους, καθώς τα οπίσθια της ένστολης γυναίκας τράβηξαν όλη την προσοχή από την είδηση.

  Η -κατά τ’άλλα πολύ σοβαρή- είδηση αφορά έναν εκατομμυριούχο Γάλλο οδοντίατρο ο οποίος χρέωνε τους πελάτες του από φτωχογειτονιές της Μασσαλλίας με αχρείαστες επεμβάσεις ώστε να τους αποσπά ακόμη μεγαλύτερα ποσά. Στην σύλληψή του, ήταν παρούσα και η γαλλίδα πληθωρική αστυνομικός.

  Και ενώ ο απατεώνας οδοντίατρος ήταν το επίκεντρο της ιστορίας, ήταν τα πλούσια προσόντα της άγνωστης αστυνομικού που τράβηξαν την προσοχή του διαδικτύου. «Κάποιος παρακαλώ να μου δώσει το όνομα αυτής της περιοχής, πρέπει να με συλλάβουν», σχολίασε κάποιος στο Twitter μαζί με μια φωτογραφία της αξιωματικού.

  Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν ήταν ψεύτικη ή με Photoshop, μέχρι που οι πολύ παρατηρητικοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισαν το προαναφερθέν βίντεο της σύλληψης, στο οποίο φαίνεται ξανά η αστυνομικός προς το τέλος. Είναι ξεκάθαρο ότι τα οπίσθιά της είναι εντελώς αληθινά αν και το πιο πιθανόν είναι να είναι αποτέλεσμα κάποιας επέμβασης brazilian butt lift.

  Ωστόσο, προς μεγάλη απογοήτευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομικός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

  Όσο για τον οδοντίατρο, μεταξύ του 2006 και του 2012 φέρεται να πραγματοποίησε 3.900 απονευρώσεις σε 327 ασθενείς που δεν την χρειάζονταν, προκαλώντας πολλούς κατάφωρους τραυματισμούς από τους οποίους κάποιοι δεν ανάρρωσαν ποτέ.