Η υπόθεση στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Τόσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος νιώθουμε σαν να βρίσκεται σε κάποιο επεισόδιο του GNTM.

  Βασικά υπάρχει έντονη η αγάπη της δημοσιότητας από όλους. Και από τους δύο γονείς και από τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το θέλουν το γυαλί και το ζητάνε. Το ότι έχουν πεθάνει τρία παιδιά, δεν φαίνεται να τους απασχολεί και τόσο. Αλλά δεν θα σταθούμε στο πένθος, όσο στις δύο εμφανίσεις του Δασκαλάκη στην ανακρίτρια για να καταθέσει.

  Φορώντας μαύρα ρούχα και τις δύο φορές, η εικόνα του ήταν εξαιρετικά προσεγμένη, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δη του Twitter. Αυτό το χαλαρό ύφος, σε συνδυασμό με τα μαύρα γυαλιά ηλίου, έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων φαίνεται πως εκνεύρισε τον κόσμο.

  Φυσικά οι χρήστες του Twitter εκτός από το γεγονός ότι αφήνουν υπόνοιες για πιθανή ανάμειξη του πατέρα, έχουν δημιουργήσει και μια σειρά από αστεία tweets για τον Δασκαλάκη. Τα συγκεντρώσαμε και σας τα παραθέτουμε:

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Μετά το calling tune του Μάνου Δασκαλάκη: Τα 10 κρίσιμα ερωτήματα

  5 ελληνικοί τσακωμοί καλύτεροι από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock