Ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τα δημοσιεύματα να έχουν εντρυφήσει ακόμα περισσότερο. Η τελευταία εξέλιξη αφορά την τραγουδίστρια, η οποία λέγεται πως πίεσε τον ηθοποιό υπό τον φόβο να μη μείνει στο… ράφι.

  Για την ακρίβεια, η Lopez φοβόταν μην τυχόν και τα συναισθήματα του Affleck παγώσουν και ξενερώσει, και την τελευταία στιγμή αλλάξει γνώμη. Η Marca γράφει συγκεκριμένα πως ανησυχούσε μην επαναληφθεί ό,τι έγινε το 2004, όταν το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

  Θα πείτε τώρα, μα ο Affleck έκανε την πρόταση γάμου. Λογικό, ωστόσο η Lopez δεν ήθελε να χάσει πολύτιμό χρόνο, γι’αυτό και κύλησε γρήγορα τις διαδικασίες του γάμου. «Ήταν έτοιμη να παντρευτεί από τη νύχτα που ο Affleck της έκανε πρόταση γάμου», δήλωσε πηγή στην Globe με κάποια άλλη να προσθέτει: «Ήθελε να το κλειδώσει αυτό και να απομακρύνει κάθε πιθανότητα ο Affleck να αλλάξει γνώμη ή να έχει δεύτερες σκέψεις».

  Σημειώνεται, πως το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά τον Ιανουάριο του 2022 και ξεκαθάρισε πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Σε συνέντευξή της στο People η Jennifer είχε δηλώσει, πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Kevin Spacey: Έχασε την έφεση και τώρα πρέπει να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς του House of Cards

  O James Franco θα υποδυθεί τον Fidel Castro – Ο πρώτος του ρόλος μετά τις κατηγορίες και την εμπλοκή στην υπόθεση Amber Heard

  Η Victoria Beckham βρίσκεται σε «πόλεμο» με την Nicola Peltz – Πεθερά και νύφη δεν μιλάνε μεταξύ τους