Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από τη συνέντευξή της στο Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο, είχε αποκαλύψει τί ήταν αυτό που την γοήτευσε στο Snik. Παράλληλα, είχε αναφερθεί στο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, και στο πώς θα αντιδρούσε αν ένας άνδρας έκανε κάτι αντίστοιχο για χάρη της. Για κάποιο λόγο τα λόγια της ακούγονται πλέον προφητικά.

  «Φαινομενικά είμαστε (2 διαφορετικοί πλανήτες). Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

  «Ήταν τζέντλεμαν όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δεν σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δεν μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

  Στην συνέχεια απαντά στο αν θα την πείραζε σε περίπτωση που μια μέρα το αγόρι της πλακωνόταν με κάποιον για χάρη της. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιατί να πλακωθεί αυτός; Θα πλακωθώ εγώ με όποιον με πειράξει».

  Μάλιστα χαρακτήρισε το χαστούκι του Smith στον Rock, «ό,τι χειρότερο έχει δει», λέγοντας ότι δεν θα έστελνε τον σύντροφό της να κάνει κάτι αντίστοιχο. «Δεν θα έλεγα ποτέ στον άλλο να σηκωθεί να ρίξει χαστούκι. Άμα είναι να γυρίσουμε και στο 1920» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Snik-Light: Αφού είστε κατά της βίας γιατί την εξυμνείτε;

  Νίκος Βουρλιώτης: «Ντρέπομαι για όσα έγιναν στα Mad Awards 2022, δεν είναι αυτό το rap»

  Τα Mad Awards ζήλεψαν το χαστούκι των Oscars και το έκαναν level up