Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 16 χρόνια μαζί. Σε κοινή τους δήλωση, το ζευγάρι που ήταν παντρεμένο εδώ και πέντε χρόνια, εξήγησε πώς η σχέση τους έφτασε στο τέλος της.

  «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές της μεταβαλλόμενης εποχής», έγραψαν. «Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Επηρεάζεται από τις «σεισμικές μετατοπίσεις» που συμβαίνουν. Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα. Θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους».

  «Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη υπάρχει ακόμα και εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που θα γίνουμε. Η αφοσίωσή μας μένει ακλόνητη στη ζωή των παιδιών μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό». Στο Twitter ήδη οι fans τους εκφράζουν την λύπη και τον πόνο τους που είδαν το ζευγάρι να χωρίζει.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

  Ο πρωταγωνιστής του Aquaman και η ηθοποιός του The Cosby Show διατηρούσαν σχέση από το 2005. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Conan O’Brien Show, ο Momoa μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν. «Στην πραγματικότητα είχα κάνει ράστα τα μαλλιά μου για εκείνη. Μου συστήθηκε. Έσκασα πυροτεχνήματα μέσα. Την έπεισα να με πάει σπίτι, γιατί έμενα σε ξενοδοχείο». Τελικά βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού στο Cafe 101, σύμφωνα με το People. Ο Jason κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωή τους όταν εκείνη παρήγγειλε μια Guiness. Πολύ φίλος μας.