Πίνακας Περιεχομένων
  1. Δεν καταλήγουν σε ετυμηγορία οι ένορκοι – Ένσταση από την ομάδα του Johnny Depp

  Εκεί στην Αμερική, τους αρέσει το σούσουρο. Τρελαίνονται για συνωμοσίες, επανασυνδέσεις και όπως απεδείχθη και για δικαστικές κόντρες. Johnny Depp και Amber Heard για έξι εβδομάδες χάρισαν το δικό τους σήριαλ και πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία πήρε παράταση, αφού φαίνεται πως δεν τα βρίσκουν.

  Την ώρα που όλοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν δια καώς οι περισσότεροι να ακούσουν το όνομα του Johnny Depp να κερδίζει την δίκη, το αγαπημένο θέμα είναι η στένη σχέση του με την Kate Moss. Το μοντέλο και ο ηθοποιός είχαν δεσμό τις ωραίες εποχές της δεκαετίας του ’90, ωστόσο αυτό που είχαν ήταν θυελλώδες.

  Η Kate Moss έδωσε κατάθεση στο δικαστήριο της Βιρτζίνια και διέψευσε την Amber Heard, που έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του Depp απεναντί της. Ωστόσο, λίγο η στήριξή της προς τον ηθοποιό και λίγο τα χαμογελάκια του ίδιου βλέποντας την στην οθόνη (ανάλυση περί αναλύσεων στο TikTok), δεν ήθελε και πολύ για να ξαναρχίσουν τα δημοσίευματα για επανασύνδεση.

  Μάλιστα, ορισμένοι φανατικοί θαυμαστές θεωρούν πως είναι πολύ κοντά αυτό το σενάριο, ειδικά μετά την κοινή τους έξοδο. Οι δυο τους διασκέδασαν μαζί στο Royal Albert Hall, εκεί όπου εμφανίστηκε ο ηθοποιός στο πλευρό του Jeff Beck.

  Η Kate Moss έφτασε στον χώρο νωρίς, γύρω στις 8 το βράδυ, 90 λεπτά πριν ο Depp ανέβει στη σκηνή, βγαίνοντας από μια μπλε Mercedes και συνοδευόμενη από την ασφάλεια στην είσοδο της σκηνής.

  Να σημειωθεί πως οι θαυμαστές έχουν κάνει λόγο και για σχέση με την Camille Vasquez, τη δικηγόρο που αν μη τι άλλο κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από τη δίκη. Ωστόσο, η Kate Moss κερδίζει κατά κράτος στις προτιμήσεις τους.

  Δεν καταλήγουν σε ετυμηγορία οι ένορκοι – Ένσταση από την ομάδα του Johnny Depp

  Οι ένορκοι δεν έχουν βγάλει ακόμα ετυμηγορία σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post.

  Η 7μελής επιτροπή των ενόρκων θα συνεχίσει σήμερα να εξετάζει τα αποδεικτικά στοιχεία. Οι νομικές ομάδες των δύο ηθοποιών παρουσίασαν την Παρασκευή τα τελικά τους επιχειρήματα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τους πελάτες τους.

  Ενώ η επιτροπή των ενόρκων συνεδρίαζε, η νομική ομάδα του Johnny Depp κατέθεσε ένσταση και χαρακτήρισε «ακατάλληλο» ένα μέρος των τελικών επιχειρημάτων, που χρησιμοποίησε η ομάδα της Amber την Παρασκευή. Ζήτησε επίσης, από το Δικαστήριο να δώσει εντολή στην επιτροπή να το αγνοήσει.

  Η ένσταση αφορά τη δήλωση του δικηγόρου της Amber, ο οποίος είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως αν τελικά, «δικαιωθεί» η ηθοποιός, η απόφαση αυτή θα αποτελεί ένα «μήνυμα στήριξης σε κάθε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο». Η νομική ομάδα του Depp υποστηρίζει ότι η δήλωση αυτή λειτουργεί παραπλαντητικά κι «έχει σκοπό να κάνει την επιτροπή να επικεντρωθεί σε έναν ευρύτερο κοινωνικό στόχο, πέρα από την υπόθεση».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Το νησί που θα αλλάξει το στάτους των δημοφιλών προορισμών στην Ελλάδα: Το ορέγεται ο Bill Gates, αξίζει ως και 40 εκατομμύρια!

  Bradley Cooper: Εντυπωσιακά αγνώριστος ως Leonard Bernstein στη νέα ταινία Maestro

  Αρχίζει ο θρήνος: Τέλος τα Φιλαράκια από το ελληνικό Netflix