«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Ο Kanye West, αλλάζει στάση, καθώς φαίνεται να έχει αντιληφθεί την εκτός ορίων συμπεριφορά του και τα όσα προκάλεσε στην Kim Kardashian. Ο ράπερ, μετά από μια σειρά απειλών κατά του Pete Davidson, κατάλαβε ότι πράξεις του επιπτώσεις στην οικογένειά του και στη σχέση με τα παιδιά του.

  Είναι πιθανό να αναζητήσει βοήθεια σε ειδική μονάδα θεραπείας, σύμφωνα με τη Mirror. Ο West αντιμετώπιζε προβλήματα διπολικής διαταραχής, από τα οποία συνήλθε μετά από καιρό. Πλέον, θέλει να γίνει καλός πατέρας για τα 4 παιδιά του και να συσφίξει τις σχέσεις που έχει μαζί τους.

  Φαίνεται να συνεργάζεται με την πρώην σύζυγό του, Κim, για το μεγάλωμα των παιδιών του. Σύμφωνα με την Page Six, της υποσχέθηκε, ότι θα σταματήσει τις προκλητικές δηλώσεις και τις επιθέσεις στον Pete, ενώ σκοπεύει να «απέχει» για να θεραπευτεί. Δεν είναι, ακόμα, σίγουρο ότι θα μεταβεί σε μονάδα θεραπείας, αφού έχει μείνει στο Λος Άντζελες για να είναι με τα τέσσερα παιδιά του, ενώ παρακολούθησε με την Kim τον ποδοσφαιρικό αγώνα του γιου τους.

  Πέρα από την λεκτική επίθεση στον Davidson και τα προκλητικά βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Eazy», όπου φαίνεται να τον σκοτώνει και τον θάβει, έκανε μια ρατσιστική επίθεση στον Trevor Noah. Ο West τελικά αποκλείστηκε από το Instagram μετά την δημοσίευση κατά του Noah, ο οποίος τον επέκρινε στο “The Daily Show” για την καταχρηστική συμπεριφορά του προς την Kardashian.

  Η West επίσης κατέκρινε την Kardashian στο Instagram, ισχυριζόμενη ότι τον εμπόδισε να δει τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία τα «έχει απαγάγει», όπως υποστήριζε. Τους ισχυρισμούς του κατέρριψε η Kim, λέγοντας ότι τα βλέπει κανονικά.

  Ο Davidson είχε προσπαθήσει να παραμείνει αμέτοχος κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, και να διατηρήσει το επίπεδό του, αλλά τελικά έστειλε μήνυμα στον Kanye. «Η Kim είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι εκπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Αποφάσισα να μην σε αφήσω άλλο να μας συμπεριφέρεσαι έτσι» είπε χαρακτηριστικά. Από τότε τα πνεύματα έχουν κατευναστεί, και ο Kanye δεν έχει «ξαναχτυπήσει». Πότε δεν είναι αργά, όμως, να αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Will Smith: Το Netflix και η Sony «φρέναραν» ταινίες που πρωταγωνιστεί μετά το χαστούκι στα Oscars

  Lewis Hamilton: Τo post για την ψυχική υγεία που φουντώνει τις φήμες για την απόσυρσή του

  Κατερίνα Καινούργιου: Τι σημασία έχει το dress code όταν μιλάς για την υπόθεση της Πάτρας;