Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton έκλεισε τα 40 και τα γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.  Το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε τρία νέα πορτρέτα της, με την ίδια να ποζάρει πιο… βασιλική και λαμπερή από ποτέ, φορώντας τρία διαφορετικά φορέματα Alexander McQueen.

    Όπως γράφει το E!News, η Kate Middleton πόζαρε για τον φωτογράφο μόδας Paolo Roversi, με το αποτέλεσμα να μπαίνει στη μόνιμη συλλογή της National Portrait Gallery, της οποίας η Kate είναι προστάτης.

    «Η φωτογράφιση του πορτρέτου της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν πραγματική τιμή για μένα και μια στιγμή απόλυτης χαράς. Με συγκίνησε η ζεστασιά και το φιλικό της καλωσόρισμα και μαγεύτηκα από τα λαμπερά μάτια της που αντανακλούσαν την ομορφιά της ψυχής της και το χαμόγελό της που δείχνουν τη γενναιοδωρία της καρδιάς της.

    Ήταν μια βαθιά και πλούσια εμπειρία για μένα. Mια αξέχαστη στιγμή. Έχω γνωρίσει έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν άνθρωπο που με τη θετική του ενέργεια μπορεί να φέρει ελπίδα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο φωτογράφος.

    Στη μοναδική έγχρωμη εικόνα της σειράς, η Kate φορά σκουλαρίκια της Βασίλισσας, ενώ εντυπωσιάζει με την casual πόζα που έχει πάρει με τα χέρια στις τσέπες. Στις υπόλοιπες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, δείχνει να κάθεται προφίλ και να ατενίζει, με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση

    Τα γενέθλια της Kate Middleton θα γιορταστούν, σήμερα, ιδιωτικά με την οικογένειά της στο σπίτι τους στο Norfolk.