Πριν από 5 χρόνια η Κατερίνα Βρανά είχε βρεθεί στη Μαλαισία και συνέβη κάτι που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή. Χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί η ακριβής αιτία αυτού που έπαθε, ο οργανισμός της άρχισε να καταρρέει, ίσως από κάποιο αυτοάνοσο, ίσως από κάποιο βακτήριο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και η ζωή της να αρχίσει να κρέμεται από μια κλωστή.

  Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια έχει μοιραστεί αρκετές φορές την ιστορία της και μάλιστα προσφάτως βρέθηκε να μιλάει στη Deutche Welle για τη διαδρομή της από τη ζωή στον θάνατο και πάλι πίσω.

  «Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε. Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει.

  Έπαθα διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλίτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω», είχε πει στη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

  Το Μεγάλο Σάββατο έκανε μια ανάρτηση για τη συμπλήρωση 5 ετών από την ημέρα που ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει και στη φωτογραφία δείχνει τα χέρια της που έχουν ατροφήσει καθώς αναρρώνουν από τη γάγγραινα και με το χιούμορ που τη διακρίνει, γράφει ότι «ναι, έχεις δίκιο, δείχνουν τρομερά σέξι».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Καλύτεροι φίλοι οι άνθρωποι που βρίζουν, σύμφωνα με έρευνες

  Kris Jenner: Καταθέτει ότι η Blac Chyna προσπάθησε να δολοφονήσει τον Rob Kardashian

  The Kardashians: Δεν ήταν ψεύτικη η σκηνή με την Roblox – Είχε ως διαφήμιση το sex tape της Kim