Από τα 4 GNTM έχουμε μάθει πολλές ωραίες κοπέλες και αρκετές έχουν εξελίξει την καριέρα τους και είναι περιζήτητα μοντέλα. Υπάρχει όμως μία που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο πολύ ωραίο και το σέξι. Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι σίγουρα μια ωραία κοπέλα, αλλά το στοιχείο που υπερισχύει σε εκείνη, είναι το σέξι. Μπορεί να φταίει αυτή η εικόνα της σκληρής και αδυσώπητης τύπισσας που έβγαλε στο GNTM 2, μπορεί να φταίει που μοιάζει ανένταχτη και να φτιάχνει μια μοναχική πορεία, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

    Σε πολλές αναρτήσεις της στο παρελθόν στο Instagram έχει καταθέσει αυτό το έντονο χαρακτηριστικό της, αλλά ποτέ άλλοτε όπως στις φωτογραφίες που ανέβασε την παραμονή των Χριστουγέννων.

    Η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιο ξενοδοχείο για να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα ενός brand και στο πλαίσιο της φωτογράφισης, είχε και κάποιο backstage υλικό, το οποίο ανάρτησε στο προφίλ της. Στις 4 από τις 5 φωτογραφίες είναι ο ορισμός του σέξι. Τα εσώρουχα που φοράει, είναι ο ορισμός του seductive. Και με το γυαλί, η Κάτια Ταραμπάνκο δηλώνει πως είναι το κυρίαρχο μέρος στη σχέση της με το κοινό, με τον εκάστοτε σύντροφό της, με τους ανθρώπους εν γένει. Στην τελευταία φωτογραφία, σπάει αυτή τη συνθήκη και γίνεται λίγο πιο ναζιάρα.