Η Katy Perry, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα, εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας και έκανε μια κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Η 37χρονη σταρ εκτός από τα εκκεντρικά outfits που διάλεξε, μετέφερε το κοινό της σε μια άλλη διάσταση μέσω του ουράνιου τόξου, του κομφετί σε σχήμα καρδιάς και άλλων περίεργων αντικειμένων.

    Το show ήταν εμπνευσμένο από την καθημερινότητα, τη μητρότητα και την ενός έτους κόρη της, Ντέιζι. H Perry ξεκίνησε τo show με ένα ροζ και λευκό φόρεμα babydoll με λευκές μπότες και μακιγιάζ της δεκαετίας του ’60. Όλη η εμφάνισή της ήταν μια extravaganza.

    Βγήκε μέσα από μια λεκάνη περιτριγυρισμένη από τεράστια χαρτιά υγείας, μίλησε με μία γιγαντιαία μάσκα κορωνοϊού, χόρεψε με άνδρες σε στολή ταμπόν. Η αποθέωση όμως ήρθε όταν θήλασε μέσα σε ένα ποτήρι. Τα στήθη της ήταν επίσης καλυμμένα από κουτάκια μπύρας -και δεν πέταγαν κρέμα όπως στο videoclio του California Gurls-.

    Κρατώντας στο χέρι της ένα γιγαντιαίο ποτήρι, η Perry άδειασε όλο το περιεχόμενo της μπύρας μέσα του, ακριβώς όπως θηλάζει. «Ξέρετε πως πολλά από τα show μου είναι καμιά φορά πιο μεγαλοπρεπή από την κανονική ζωή, αλλά αυτή τη φορά το παράκανα, αφού υποτίθεται πως υποδύομαι μία κούκλα. Αυτή η εμφάνιση είναι ναι μεν για παιδιά, αλλά κλείνει το μάτι στους ενήλικες», είπε η Perry.