Η Kelly Clarkson υποχρεούται να πληρώνει τον πρώην σύζυγό της, Brandon Blackstock, σχεδόν 200.000 δολάρια για διατροφή. Ένας δικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε, την Τρίτη, ότι η Clarkson θα δίνει στον Blackstock 150.000 δολάρια το μήνα για διατροφή συζύγου, καθώς και 45.601 δολάρια το μήνα για την διατροφή των παιδιών, σύμφωνα με το PEOPLE.

  Η συμφωνία σημαίνει ότι ο 43χρονος πρώην σύζυγος της, θα λαμβάνει συνολικά 195.601 δολάρια από την Clarkson κάθε μήνα, που φτάνουν τα 2,4 εκατομμύρια ετησίως. Απαιτείται επίσης από την τραγουδίστρια να πληρώσει 1,25 εκατομμύρια δολάρια για τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρου του πρώην συζύγου της για το διαζύγιό. Η αίτηση έγινε τον Ιούνιου του 2020, μετά από 7 χρόνια γάμου. Μάλιστα, πηγές αποκαλύπτουν ότι ο Blackstock είχε ζητήσει να διπλασιαστεί το ποσό αυτό.

  Και ενώ πολλοί θα πιστεύουν ότι η διατροφή είναι «αντρική υπόθεση», να υπενθυμίσουμε ότι και άλλες celebrities στο παρελθόν πλήρωναν τους πρώην συντρόφους τους, μετά από διαζύγιο. Η Madonna, για παράδειγμα, όταν χώρισε από τον σύζυγό της Guy Ritchie, ο διακανονισμός του διαζυγίου ήταν μεταξύ 76 και 96 εκατομμυρίων δολαρίων (αν και οι δύο προσπάθησαν επίσημα να κρατήσουν αυτές τις λεπτομέρειες ιδιωτικές). Η πληρωμή ήταν μία από τις μεγαλύτερες που είχαν γίνει ποτέ σε διακανονισμό διαζυγίου.

  Η Janet Jackson επίσης, πλήρωσε στον πρώην σύζυγό της, το αστρονομικό ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Μετά από εννέα χρόνια γάμου, ο γάμος τους έληξε όταν ο σύζυγός της Rene Elizondo υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Elizondo αρχικά ζήτησε από την Jackson διατροφή συζύγου, ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, που οδήγησε σε μια διετή νομική μάχη.

  Η pop τραγουδίστρια Britney Spears όταν χώρισε με τον σύζυγό της, Kevin Federline, το Νοέμβριο του 2006, το δικαστήριο της επέβαλε να τον πληρώνει 20.000 $ το μήνα για διατροφή παιδιών. Το ζευγάρι είχε προγαμιαία συμφωνία που ανέφερε ότι θα είχε την επιμέλεια των δύο παιδιών τους εάν χωριστούν. Ωστόσο, έχασε την επιμέλεια όταν φέρεται να άρχισε να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά, σύμφωνα με το δικαστήριο. (#FreeBritney!)

  Η JLo δεν ήταν πάντα με τον Ben Affleck. Παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, τον Cris Judd, το μακρινό 2001. Ο γάμος τους διήρκεσε λιγότερο από δύο χρόνια, αλλά η συζυγική υποστήριξη που έλαβε ο Judd από την πρώην σύζυγό του σίγουρα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από αυτό. Συγκεκριμένα, πλήρωσε 14.000.000 δολάρια για το διαζύγιο.

  Τέλος, και η Halle Berry συμφώνησε να πληρώσει 16.000 δολάρια το μήνα για την διατροφή των παιδιών της, μετά από τον χωρισμό με τον Gabriel Aubry. Αυτό το ποσό, που ανέρχεται σε περίπου 200.000 δολάρια ετησίως, προορίζεται για την κάλυψη των εξόδων της εξάχρονης κόρης της Nahla. Είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να πραγματοποιεί αυτές τις πληρωμές έως ότου η κόρη της αποφοιτήσει από το λύκειο.