Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στη Σπυροπούλου
  2. Η δημόσια τοποθέτησή της Φωτεινής Πετρογιάννη

  Δεν είναι πασέ να τσακώνεσαι πλέον στα social media και να διαβάζεις τόσος κόσμος τα σχόλια; Οι διάσημοι της showbiz δεν πτοούνται και μετά τα σχόλια Γαβαλά-Χατζηπαντέλη, μια άλλη κόντρα έχει βρει έδαφος στο Twitter. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, οι οποίες έβγαλαν τα μαχαίρια.

  Η κόντρα ξεκίνησε όταν ένας χρήστης δημοσίευσε ένα βίντεο, με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει στην εκπομπή «Πρωινό Μας», όπου εργάζεται, την παρουσιάστρια και τη συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν.

  Ο χρήστης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θάψτην όσο θες. “Αποκάλυψε” ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων».

  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την είδε την εν λόγω ανάρτηση και σχολίαζε πως «η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

  Προφανώς όταν αφήνεις υπόνοιες για κάποιον, ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα, γι’αυτοί και οι διαδικτυακοί της φίλοι τη ρωτούσαν επίμονα. Η παρουσιάστρια απάντησε σε σχόλιο ένα λιτό: «Η πρώην κολλητή της Μ.Κ.».

  Και επειτα, αφού συνέχιζε να δέχεται ερωτήσεις για τα… υποννούμενά της, έγραψε: «Θα βοηθήσω… το όνομα είναι Μαρία». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως εννοεί την κόρη του Δημητρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, υποννοώντας πως εξαιτίας της στενής φιλίας της με εκείνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη εργαζόταν στον Alpha.

  Διαβάστε ακόμη: Αστυνομική σειρά ετοιμάζει το STAR με την «υπογραφή» του… Νίκου Κοκλώνη

  Η απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στη Σπυροπούλου

  Η Πετρογιάννη άδραξε την ευκαιρία και μέσα από την εκπομπή της απάντησε στα υπονοούμενα της Σπυροπούλου τα εξής:

  «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

  Κι αν νομίζατε ότι σταμάτησε εκεί, μη βιάζεστε, Συνεχίστηκε προφανώς, με την Σπυροπούλου να αναφέρει: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

  Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε στον Κώστα Τσουρό, με τον δημοσιογράφο να μεταφέρει το μήνυμα της.

  «Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά γιατί εκείνη την ώρα έγραφε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. “Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου” είναι τα ακριβή της λόγια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

  Η δημόσια τοποθέτησή της Φωτεινής Πετρογιάννη

  Επιπλέον, η Φωτεινή Πετρογιάννη τοποθετήθηκε δημόσια για την κόντρα της με τη Σπυροπούλου και στην εκπομπή του Πρωινού Μας. Η δημοσιογράφος είπε φανερά φορτισμένη:

  «Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

  Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

  Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία».

  Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».