Από τότε που το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή άρχισε να «παίζει» στην ελληνική σόουμπιζ ως κριτής του επερχόμενου GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς δεν μάσησε τα λόγια του και άσκησε κριτική απένταντι στο μοντέλο από την Κύπρο. Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που σχολίασε σε ανάρτηση της Χατζηπαντελή στο Instagram λέγοντας ότι πρέπει «να σέβεσαι πρώτα ότι είσαι γυναίκα και μετά την λέξη μόδα», δημιουργώντας ανάμεσά τους ένα beef και ο Λάκης Γαλαβάς «χτύπησε» ξανά.

    Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα, ο επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχουμε πολύ με την Χατζηπαντελή.

    «Νομίζω έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της, χωρίς λόγο. Αντί να μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτήν επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει. Εγώ δεν πουλάω τον εαυτό μου. Δεν λέω αν δεν βάλετε φούστα ή δεν βάλετε γκλίτερ στα μάτια, κάντε το κι εσείς. Δεν το εμπορεύομαι», είπε χαρακτηριστικά.