Στην Σοφία Χατζηπαντέλη και το GNTM, το Love Island και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Φυσικά με αφορμή άλλα σχόλια που έχει κάνει για τη guest κριτή του GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε ξανά για το μοντέλο με το μονόφρυδο και απάντησε:

    «Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγηρή της κι εσύ να κάνεις αυτές τις υστερίες; Όπως κι οι υπόλοιποι κι απορώ πως τα παιδιά ανέχονται κάτι τέτοιο. Εγώ σαν άνθρωπος της μόδας ειλικρινά το καταδικάζω».

    Διαβάστε ακόμη: Η Σοφία Χατζηπαντέλη απέκτησε ανταγωνισμό στο TikTok: Σωσίας της τρολάρει τον τρόπο που μιλάει και τις εκφράσεις της

    «Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity; Με στενοχωρεί γιατί αν αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάει σινεμά με το αγόρι της μες αυτό το λουκ, δεν πρόκειται να πάει σινεμά πουθενά. Ούτε καν στο Λονδίνο» πρόσθεσε.

    Για το Love Island αποκάλυψε ότι είχε καλεσμένους «υπέρ» VIP συνεργάτες και πως δεν μπορούσε να το παρακολουθήσει καθώς είχε «κάτι πολύ πιο σπουδαίο να κάνει».

    Διαβάστε ακόμη: Bella Hadid: Εμφανίστηκε γυμνή στη πασαρέλα για να της φτιάξουν φόρεμα από σπρέι – Εντυπωσιακό τουλάχιστον