Ο Leonardo DiCaprio ανήκει εδώ και κάμποσες εβδομάδες στο club των single ανδρών. Ο ηθοποιός χώρισε με την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Camila Morrone, μετά από πολλά ups and downs στη σχέση τους. Εννοείται πως τα social media και τα ενημερωτικά μέσα εστίασαν στην τάση του DiCaprio να χωρίζει με τις συντρόφους του όταν εκείνες φτάνουν τα 25 έτη. Την ίδια μοίρα είχε και η Morrone όπως καταλαβαίνετε.

    Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός εξακολουθεί να αναζητά τον έρωτα της ζωής του σε γυναίκες που είναι κατά δύο δεκαετίες μικρότερές του. Δεν έχει πάρει το μάθημα του ακόμα. Και μάλιστα, ίσως έχει βρει και τον επόμενο στόχο του, μιας και θέλει να βγει ραντεβού με ένα πολύ διάσημο μοντέλο.

    O Matthew McConaughey είναι ο Δεγαμινιώτης της Αμερικής στο Instagram

    Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο Leo θέλει να βγει με την Gigi Hadid, η οποία όμως έχει το εξής ενδιαφέρον: είναι 27. «Σπάει» δηλαδή το φράγμα των 25 που έχει ως στόχο ο ηθοποιός. Από την άλλη, η Hadid δεν ενδιαφέρεται για τον DiCaprio, αφού δημοσίευμα του Us Weekly που επικαλείται πηγή από το κοντινό περιβάλλον του οσκαρικού ηθοποιού ισχυρίζεται πως «ο Leo έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Gigi, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον

    Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «ο Leo και Gigi ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων». Παρόλα αυτά, οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έρχονται σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν έχει αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

    Snik Vs Ελεονώρα Μελέτη: Κρατάει χρόνια αυτό το… «beef»