Όχι πια «Θείο» αλλά «Μπαμπά Λεωνίδα» θα αποκαλούμε τον έλληνα Σεφ αφού η σύντροφός του και ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι έγκυος. 

  Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και συζούν από τον Νοέμβριο του 2021. Η γοητευτική ηθοποιός που γνωρίσαμε από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες έχει μιλήσει πολλές φορές για την λατρεία της προς τον Σεφ. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω Instagram και είναι αχώριστοι από τότε. Συνεργάζονται, επίσης, και στο ραδιόφωνο.

  Μάλιστα, η ηθοποιός φαίνεται να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

  Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια του «Μόλις Χθες» είχε αναφερθεί στο ζήτημα της δημοσιότητάς.

  «Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.

  Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Emma Stone – Γιώργος Λάνθιμος: Το χρονικό μίας «κινηματογραφικής» φιλίας που από τα Oscars έφτασε στο ΣΕΦ

  Justin Bieber: Γιατί η Ferrari του απαγόρευσε να αγοράζει αυτοκίνητά της;

  Kim Cattrall: Συναντήθηκε με πρώην συνεργάτες της από το «Sex and the City» κι άφησε υπονοούμενα για το reboot της σειράς