Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ο Light και υπόλοιποι οι τράπερ μιλούν για αυτά που έζησαν

  Ο Light ξέσπασε μέσα από τα social media μετά από δημοσιεύματα για την κουλτούρα της τραπ, την οποία κατηγορούν ότι «διασύρει» τη νεολαία. Ο τράπερ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πώς σχετίζεται με τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, καθώς εδώ και καιρό γίνεται δημόσιος διάλογος σχετικά με το τι μηνύματα περνάει στο κοινό και αν φθείρει τα ήθη.

  Ο γνωστός τράπερ, που πριν από λίγες μέρες είχε υποστηρίξει ξανά την μουσική του και τους τραπ καλλιτέχνες, τόνισε τώρα μέσω Instagram πως η ευθύνη για το πώς θα μεγαλώσει η νεολαία βαραίνει τους γονείς.

  «Ως απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες, που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε πως η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν, είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς ή σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας να είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο Light.

  Ο Light και υπόλοιποι οι τράπερ μιλούν για αυτά που έζησαν

  «Να δείχνετε στα παιδιά σας ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος. Δεν φέρουμε εμείς καμία τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολλή αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε και ζήσαμε, τα πράγματα, τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική μας και τους στίχους μας, γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου».

  Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τι μπορούν να κάνουν οι γονείς για να τα «προστατέψουν» και να μην μιλούν για πράγματα που δεν γνωρίζουν, όπως το τι συμβαίνει στους δρόμους της Ελλάδας.

  «Εσύ είσαι ο γονιός του. Πάρ’ του το τάμπλετ, εξήγησέ του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγάλωσες εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς. Νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα υπάρχουν μόνο στο Μπρονξ και την Αμερική. Φαίνεται πόσο λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνεται στους δρόμους, οπότε καλύτερα να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ και αφήστε τους δρόμους για εμάς».

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Πόσο δίκιο έχει ο Light για το τι είναι ραπ;

  Ιωάννης Παπαπέτρου: Αθλήτρια του Ολυμπιακού τον αποκάλεσε «Ιωάννα» και έβγαλε σε ένα σχόλιο μισανδρισμό και ομοφοβία

  Νεπο(τι;)σμος: Μακριά τα χέρια σας από την Jennifer Aniston