Πίνακας Περιεχομένων
  1. Το χρονικό της σχέσης τους

  Για σύννεφα στη σχέση της Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έκαναν λόγο σήμερα στην εκπομπή Πρωινό. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη, φαίνεται πως οι δύο νέοι έχουν χωρίσει. «Ισχύει, είναι καρατσεκαρισμένο» επιβεβαίωσε on air ο Γιώργος Λιάγκας τη Φαίη Σκορδά. Στο Πρωινό της Τρίτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως «λίγο μετά τα Χριστούγεννα το ζευγάρι αποφάσισε να διακόψει».

  Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που λένε πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει για την ώρα. Βέβαια, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, οπότε μάλλον δεν είναι και στα καλύτερά τους.

  Το χρονικό της σχέσης τους

  Τον Ιούνιο του 2021 οι πρώτες φήμες για σχέση ανάμεσα στην Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κυκλοφορούσαν έντονα. Ο φωτογραφικός φακός είχε τότε εντοπίσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στις κερκίδες του Court Suzanne-Lenglen, να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη της τενίστριας που προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

  Λίγο καιρό αργότερα, αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Αλλά από την πρώτη στιγμή η σχέση τους είχε να αναμετρηθεί με τις μεγάλες αποστάσεις που τους χώριζαν. Η Μαρία Σάκκαρη ταξιδεύει πολύ συχνά για να συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά τένις και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εργάζεται στις Βρυξέλλες.

  Η επιβεβαίωση της σχέσης τους είχε έρθει και επίσημα, τον Ιούνιο του 2021 από την ίδια τη Μαρία Σάκκαρη, στη συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ό,τι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ» είχε αναφέρει η Μαρία Σάκκαρη, συμπληρώνοντας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».