Πίνακας Περιεχομένων
  1. Το ιδιαίτερο δαχτυλίδι που έδωσε στην Megan Fox

  Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν και το γιόρτασαν με τον πιο επεισοδιακό τρόπο. Δεν περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από αυτούς άλλωστε. Είναι από τα πιο εκκεντρικά ζευγάρια της showbiz. Μαλώνουν, φωνάζουν και τώρα πίνει ο ένας το αίμα του άλλου, για να σφραγίσουν την αγάπη τους μάλλον.

  Η 35χρονη δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από την πρόταση γάμου που της έκανε. «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ευχηθήκαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είχαμε ιδέα για τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση μας, ήμασταν μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα.

  Με κάποιο τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει από την κόλαση μαζί και γελάσει περισσότερο απ’ όσο μπορούσα ποτέ να φανταστώ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως θα έκανα σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή μετά, είπα ναι... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου. 1.11.22», έγραψε στη λεζάντα. (Still better lovestory than Twillight).

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

  Το ιδιαίτερο δαχτυλίδι που έδωσε στην Megan Fox

  Επίσης, ο Machine Gun Kelly δημοσίευσε ένα βίντεο με το μονόπετρο και σχολίασε τον αρρεβώνα. «Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή. Κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας». Ούτε το δαχτυλίδι από το «Lord of the Rings» δεν έχει τέτοιες ιδιότητες.

  Δεν ξέρουμε τι έχουν πάθει και αναπαράγουν δεισιδαιμονίες, πάντως έχουν καταφέρει να γίνουν το επίκεντρο σχολιασμού και κοροϊδίας. Η ίδια η Fox δήλωσε ότι η σχέση τους, την έχει αλλάξει. Επίσης την έκανε να καταλάβει ότι υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από την εμφάνιση. Θεωρεί τον σύντροφό της ως «δίδυμη φλόγα» της και ότι «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».