Πίνακας Περιεχομένων
  1. Μιχάλης Μυστακίδης: «Έχω ανοιχτό μέτωπο με τους έντεχνους»
  2. Μιχάλης Μυστακίδης: Η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η Γιώτα Γιάννα

  Ο Μιχάλης Μυτακίδης, ο καλλιτέχνης του συγκροτήματος Active Member, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χώρο της έντεχνης μουσικής, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν αυτή τη σκηνή.

  «Τα παιδιά πέφτουν στο overload της εποχής τους, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε να έχουν επιλογές. Ένα παιδί μπορεί να κασταστραφεί, αν δεν έχει επιλογή. Αν η τραπ είναι επιλογή του κόσμου, είναι σεβαστό. Το κακοφορμισμένο ροκ που το βάζεις; Το έντεχνο θεωρώ ότι είναι όμως, πολύ πιο υποκριτικό από αυτά τα παιδιά. Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα όλους, δεν θέλω να δω κανέναν τους», ανέφερε o Μιχάλης Μυστακίδης.

  Ο ίδιος εξήγησε την στάση του αυτή λέγοντας «είμαι ένα παιδί μεγαλωμένος με συνθέτες. Παίρναμε έναν δίσκο και έλεγε συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και από κάτω με μικρά γράμματα Γιώργος Νταλάρας π.χ. Το μέγεθος ήταν ο συνθέτης κι ο στιχουργός. Τώρα το έντεχνο τι έκανε; Ήρθε με φόρα γεμάτο ατάλαντους τύπους και μουσικά και στιχουργικά και ερμηνευτικά – καμιά φορά αυτοί που είναι στα μαγαζιά της παραλίας είναι perfomer, o Μαζωνάκης για παράδειγμα είναι perfomer».

  Μιχάλης Μυστακίδης: «Έχω ανοιχτό μέτωπο με τους έντεχνους»

  «Με αυτούς έχω ένα ανοιχτό μέτωπο, έκαναν πολύ κακό στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας. Τους τη χρωστάω και θα με βρίσκουν πάντα απέναντι και πιστεύω πως στην πορεία, θα γίνουν έτσι κι αυτοί. Όσοι ήταν μπροστάρηδες να καλύψουν τον διαχωρισμό του κόσμου, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ. Το κάνανε σημαία τους. Αυτό που λέω μου κάνει εμπορικά πολύ μεγάλη ζημιά», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Μυστακίδης.

  Μιχάλης Μυστακίδης: Η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η Γιώτα Γιάννα

  Για τον Μιχάλη Μυστακίδη, η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η Γιώτα Γιάννα, εξηγώντας πως: «Σαν ερμηνεύτρια είναι η καλύτερη. Τέτοια ψυχή δεν έχω δει σε κανέναν από αυτούς κι είναι ένα ανθρωπάκι τόσο δα. Τιμώ τους συνθέτες μας, τους στιχουργούς μας και τους ποιητές μας. Από εκεί τι να τιμήσω; Την εμμονή τους να βγάλουν χρήματα και το ότι δεν αφήνουν χώρο σε κανέναν; Θα γίνω πολύ κακός».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Περνάει και μόνη της καλά: Η Kendall Jenner χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης

  Η Τούνη «ξεσηκώνει» ξανά το Instagram – Η αινιγματική λεζάντα στην νέα της εντυπωσιακή φωτογραφία

  Νίκος Βουρλιώτης: «Ντρέπομαι για όσα έγιναν στα Mad Awards 2022, δεν είναι αυτό το rap»