Η 18χρονη, πλέον, Millie Bobby Brown μίλησε για τη «χυδαία» σεξουαλικοποίηση που υπέστη στο Hollywood, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη.
  Σύμφωνα με το ET Canada, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Stranger Things, εξήγησε την εμπειρία της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει όντας στο προσκήνιο.

  Επέκρινε την κουλτούρα του Hollywood και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απροκάλυπτη σεξουαλικοποίηση ανήλικων κοριτσιών, η οποία έχει κανονικοποιηθεί. «Είναι πραγματικά συνταρακτικό», είπε στο podcast, The Guilty Feminist. «Σίγουρα έχω ασχοληθεί περισσότερο με αυτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες που έκλεισα τα 18. Βλέπω σίγουρα μια διαφορά μεταξύ του τρόπου με τον οποίο ενεργούν οι άνθρωποι και του τρόπου με τον οποίο ο Τύπος και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αντιμετωπίζουν. Είναι χυδαίο».

  Η Brown θυμήθηκε επίσης πώς επικρίθηκε επειδή φορούσε πιο «μεγαλίστικα» ρούχα στο κόκκινο χαλί. «Σκέφτηκα ότι είναι πραγματικά αυτό για το οποίο θα έπρεπε να μιλάμε; Θα έπρεπε να μιλάμε για τους απίστευτους ανθρώπους που ήταν εκεί στο show των βραβείων, τα ταλέντα που ήταν εκεί, τους ανθρώπους που εκπροσωπούμε», είπε. Η αντίδραση του κόσμου την ώθησε στο να μην μοιράζεται πλέον τίποτα «προσωπικό» στους λογαριασμούς της στα social media.

  Στο παρελθόν η Brown έχει ξαναεκφράσει την «απογοήτευσή της» με τα προσβλητικά σχόλια που της εκτοξεύονταν ενώ ήταν στη δημοσιότητα. Μόλις έκλεισε τα 16 έτη της, ανέβασε ένα βίντεο με στιγμές που την έκαναν διάσημη, ενώ παράλληλα πρόβαλε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. Έγραψε: «Απογοητεύομαι από την ανακρίβεια, τα ακατάλληλα σχόλια, τη σεξουαλικοποίηση και τις περιττές προσβολές που τελικά έχουν οδηγήσει σε πόνο και ανασφάλεια για μένα».

  «Νομίζω ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το χειρότερο μέρος που έχει υπάρξει. Όταν οι άνθρωποι έρχονται στη σελίδα μου μπορούν να είναι χαρούμενοι. Μπορούν να δουν άλλους ανθρώπους να βοηθιούνται ή να μαθαίνουν ή να γελούν. Βλέπουν ένα πραγματικό κορίτσι. Φυσικά, μου αρέσει να δημοσιεύω τις selfies μου, αλλά παραμένω αληθινή».

  «Δεν δημοσιεύω τίποτα προσωπικό πια», συνέχισε. «Δεν θα δεις αυτό το κομμάτι του εαυτού μου. Μπορείς να δεις τα πράγματα που επιλέγω να δείξω στον κόσμο. Ελπίζω ότι αν υπάρχει ένα παιδί 12 ετών, που έχει λογαριασμό στο Instagram, θα μπει στο προφίλ μου και δεν θα αντικρίσει τον φρικτό κόσμο που υπάρχει εκεί έξω» κατέληξε η Brown.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Kim Kardashian: Ο μάνατζερ του Ray J απειλεί να βγάλει δεύτερο sex tape – «Πάνω από το πτώμα μου»

  Britney Spears: Έγκυος στο τρίτο της παιδί – Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

  Mr. & Mrs. Peltz Beckham: Οι πρώτες λαμπερές φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn και της Νicola