Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η περιοδεία των Rolling Stones αφιερωμένη στον Watts

  Μπορεί ο θρυλικός ντράμερ των Rolling Stones, Charlie Watts, να έχει φύγει από τη ζωή, ωστόσο η μουσική και η καλλιτεχνική έκφραση δεν σταματά ποτέ.

  Τα υπόλοιπα μέλη του εμβληματικού βρετανικού συγκροτήματος , οι Mick Jagger, Keith Richards και Ronnie Wood αποκάλυψαν στους Los Angeles Times ότι ο Watts ηχογράφησε κάποια νέα τραγούδια πριν πεθάνει.

  Ενώ η πανδημία του κορονοϊού πήγε πίσω το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, η τριάδα -πλέον- είπε ότι ο Watts είχε εργαστεί πάνω σε αρκετά νέα τραγούδια πριν από το θάνατό του, τα οποία θα κυκλοφορήσουν.

  «Αν δεν είχαν κλείσει όλα, ίσως είχαμε τελειώσει», είπε ο Richards, με τον Jagger να προσθέτει ότι έχουν κάνει πολλά κομμάτια, οπότε όταν τελειώσει η περιοδεία θα τα επαναξιολογήσουν. «Δεν έχει πει το τελευταίο αντίο ο Watts» συνέχισε ο Richards.

  Οι δύο τους αναπολούσαν στιγμές με τον θρυλικό ντράμερ, λέγοντας ότι ήταν από τους πιο αστείους ανθρώπους που έχουν γνωρίσει. «Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω. O Watts δεν μπορούσε να είναι διάσημος. Μισούσε εκείνη την πλευρά της δουλειάς» σημείωσε ο Richards.

  Η περιοδεία των Rolling Stones αφιερωμένη στον Watts

  Τον περασμένο μήνα, οι Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους “No Filter” στο St. Louis ‘the Dome στο America’s Center, όπου η παράσταση άνοιξε με φόρο τιμής στον Watts.

  Φωτογραφίες και στιγμές του με το συγκρότημα εμφανίστηκαν στην γιγαντοοθόνη μέσα σε ένα έντονο συγκινησιακό κλίμα.

  Τα υπόλοιπα μέλη τους συγκροτήματος ευχαρίστησαν το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη που τους δείχνει, ενώ αναφέρθηκαν στον Watts λέγοντας ότι θα ήθελε να συνεχίσουν να ροκάρουν, όπως και έκαναν.

  «Αυτή είναι η πρώτη μας περιοδεία που έχουμε κάνει ποτέ χωρίς αυτόν. Θα μας λείψει τόσο πολύ ο Charlie, εντός και εκτός σκηνής» είπε ο Jagger πριν ξεκινήσει η συναυλία.