Πίνακας Περιεχομένων
  1. Προπώληση εισιτηρίων για το Release Athens 2022

  O Iggy Pop έρχεται το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία Νερού το Release Athens, μετά τη θρυλική εμφάνισή του 2019. Μαζί του έρχεται, ακόμα ένας θρύλος της rock n’ roll μουσικής, ο Liam Gallagher, των Oasis.

  Αναμένεται να ανακοινωθούν και περισσότερα δυνατά ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα. Ο Iggy Pop μια από τις μορφές του rock n’roll θα ερμηνεύσει στην Πλατεία Νερού κλασικά τραγούδια, σαν τα “I Wanna Be Your Dog”, “The Passenger”, “Lust For Life”, “Gimme Danger”, “Down On The Street”, “Some Weird Sin”, “No Fun”, “Nightclubbing”, “I’m Bored”, “Cry For Love” και πολλά άλλα.

  Επίσης ο Liam Gallagher θα εμφανιστεί στο Release σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, και λίγο μετά από την κυκλοφορία του νέου album του, “C’mon You Know”, στις 27 Μαΐου του 2022.

  Προπώληση εισιτηρίων για το Release Athens 2022

  Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 3/12, στις 11:00, προς 45 ευρώ για περιορισμένα early bird εισιτήρια. Η συγκεκριμένη τιμή θα διατηρηθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9/12, ενώ στην συνέχεια θα διατίθεται στα 50 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

  Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα 120 ευρώ με τις εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

  Eίναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για αυτούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022.