Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η ιδιαίτερη σχέση του Drake με τα Grammys

  Ο Drake απέσυρε τις δύο υποψηφιότητες του για τα βραβεία Grammy, πριν από την ψηφοφορία στον τελικό γύρο της τελετής της 31ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ακαδημίας Ηχογράφησης.

  Ο ίδιος ο 35χρονος Καναδός ράπερ και η ομάδα του πήραν αυτή την απόφαση, αν και τα κίνητρά του είναι ασαφή προς το παρόν, αλλά είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην τραγωδία του Astroworld και τις μηνύσεις εναντίον του.

  Ο τέσσερις φορές νικητής των βραβείων Grammy αυτή τη φορά ήταν υποψήφιος για το Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ για το «Certified Lover Boy» και για Καλύτερη Ραπ Εμφάνιση για το τραγούδι του «Way 2 Sexy» (με τους Future και Young Thug).

  Η ψηφοφορία θα προχωρήσει πλέον με μόλις τέσσερις υποψηφίους καθώς η ακαδημία δεν προχώρησε σε αντικατάσταση, με τη «μάχη» για το καλύτερο ραπ άλμπουμ να διεξάγεται μεταξύ των J. Cole (The Off-Season), Nas (King’s Disease II), Tyler, The Creator (Call Me If You Get Lost) και Kanye West (Donda) και για την καλύτερη εμφάνιση μεταξύ των Baby Keem Featuring Kendrick Lamar (Family Ties), Cardi B (Up), J. Cole Featuring 21 Savage & Morray (M Y . L I F E) και Megan Thee Stallion (Thot S***)

  Οι ψήφοι για την ανάδειξη των νικητών Grammy αναρτήθηκαν σήμερα το πρωί και η ιστοσελίδα της Ακαδημίας αναμένεται να ενημερωθεί, αφαιρώντας τις υποψηφιότητες του Drake.

  Η ιδιαίτερη σχέση του Drake με τα Grammys

  Η απόσυρση του Drake σηματοδοτεί το τελευταίο κεφάλαιο στην επίμαχη σχέση του Καναδού τραγουδιστή με το show των βραβείων που χαρακτηρίζεται ως «η μεγαλύτερη βραδιά στη μουσική». Το 2018, ο Drake αρνήθηκε να υποβάλει το άλμπουμ του «More Life» για εξέταση.

  Πέρυσι, έδειξε την υποστήριξή του στον συνάδελφό του, τον Weeknd, επειδή το άλμπουμ «After Hours» δεν βρέθηκε στα υποψήφια της χρονιάς.