Τον Ιούλιο του, σε ένα μικρό υπόγειο στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς, περιτριγυρισμένο από κεριά, χρωματιστά φώτα, πλήκτρα και με τον νέο της σύζυγο, η Britney Spears έκανε το πολυπόθητο restart στην μουσική της καριέρα. Έξι χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ και εννέα μήνες από τότε που απελευθερώθηκε από την κηδεμονία και εποπτεία του πατέρα της, που την κράτησε δέσμια για 13 ολόκληρα χρόνια, η βασίλισσα της pop βρέθηκε στο στούντιο του παραγωγού Andrew Watt, ηχογραφώντας το νέο της κομμάτι, «Hold Me Closer».

  Την βοήθεια σε αυτό το restart την έδωσε o Elton John, ο οποίος ποτέ δεν πίστεψε αυτό που πολλοί έλεγαν. Πως η Britney δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει ξανά, δηλαδή. «Τραγούδησε φανταστικά. Όλοι έλεγαν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να τραγουδήσει πια. Αλλά ήταν εξαιρετική όταν ξεκίνησε, οπότε νομίζω πως μπορεί. Και το έκανε, και ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με αυτό».

  Το Hold Me Closer συνδυάζει την επιτυχία του «Tiny Dancer» του 1971, με το τραγούδι του 1992, «The One», καθώς και του «Don’t Go Breaking My Heart», του 1976.

  Αναπόφευκτα όταν ακούς το Hold Me Closer, κάνεις σκέψεις για την παλιά Britney. Ίσως να επέστρεψε ακόμα καλύτερη. Πάντως, τα σχόλια είναι μόνο θετικά, με την Guardian μάλιστα να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ένα αστέρι γεννήθηκε».

  «Ήταν σαν να μην είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ο Spears μπήκε σε ένα στούντιο», είπε ο Watt. «Ήταν τόσο προετοιμασμένη. Είχε περάσει χρόνο με τον δίσκο και ήξερε πώς ήθελε να το κάνει».

  «Η αποκατάσταση είναι κάτι υπέροχο για οποιονδήποτε», λέει ο Elton John. «Και σταυρώνω τα δάχτυλά μου ότι αυτό θα της αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό της για να επιστρέψει στο στούντιο, να κάνει περισσότερους δίσκους και να συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ καλή». Η Britney Spears με τη σειρά της, είπε στον διάσημο μουσικό πως ήταν τιμή της που της ζητήθηκε να συνεργαστεί μαζί του. «Είμαι τόσο ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω μαζί σου και με το θρυλικό σου μυαλό».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  5 τραγούδια από το νέο άλμπουμ του Rack που δείχνουν ότι το BCC Gang είναι οι κλειδοκράτορες της ελληνικής ραπ

  Ξυπόλυτα στο χώμα, παίζουν μουσική με τενεκέδες: Τα πιτσιρίκια Masaka Kids Africana σαρώνουν στα social media

  Η παγκόσμια superstar Anitta κυκλοφόρησε το νέο της single “LOBBY” με την Missy Eliot