Μπορεί το «Καλύτερα οι δύο μας» να το τραγούδησε η Άννα Βίσση με την Καίτη Γαρμπή, όμως, ο τίτλος ταιριάζει γάντι στην παρακάτω είδηση. Καλά καταλάβατε…η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση είναι γεγονός. Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι οι δύο τους, μετά την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη και την «συμφιλίωση» τους με ένα φιλί στο «Just The Two of Us», θα βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή. Τα προηγούμενα σχέδια είχαν ακυρωθεί λόγω πανδημίας, αλλά πλέον η επιθυμία του κοινού έγινε πραγματικότητα.

    Οι δύο αγαπητές τραγουδίστριες από τότε έχουν βρεθεί μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, έχουν ξαναφιληθεί, αλλά ποτέ δεν έχουν συνυπάρξει ξανά στην ίδια σκηνή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN Weekend, οι δύο τους αναμένεται να συνεργαστούν την σεζόν που έρχεται στο «Fever», ένα πολύ γνωστό μαγαζί της Λεωφόρου Συγγρού.

    Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, είχε ανέβει τον Νοέμβριο στην σκηνή του Barbarella στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή να επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για να δει την καλή της φίλη. Από το show δεν έλειψε το σήμα κατατεθέν τους, το κλασσικό φιλί στο στόμα.

    Το παρόν είχαν δώσει και στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη, καθώς εμφανίστηκαν δίπλα δίπλα την στιγμή που έσβηνε την τούρτα. Κι αυτή η στιγμή σφραγίστηκε, βέβαια, με ένα φιλί, τραβώντας ξανά τα βλέμματα.