Ρεκόρ προσέλευσης αναμένεται να κάνει η επερχόμενη συναυλία του ΛΕΞ στην Θεσσαλονίκη, καθώς τα αγορασμένα εισιτήρια ξεπερνούν σε αριθμό ακόμη και αυτά της ήδη τεράστιας συναυλίας της Νέας Σμύρνης.

  Ο σαλονικιός ράπερ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του είδους και θεωρείται κορυφαίος στην Ελλάδα, ήταν έτσι αναμενόμενο να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση μία του συναυλία.

  Στο ρεκόρ που αναμένεται να κάνει συμβάλλει και το γεγονός ότι ο Αλέξης Λαναράς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, κάνει σπάνια live εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να επικρατεί κυριολεκτικά πανικός για να προλάβει κανείς εισιτήριο για μία του συναυλία πριν γίνουν sold out.

  Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 25.000 άτομα θα κατακλύσουν απόψε το Καυτανζόγλειο για να ακούσουν τον 38χρονο.

  Η πανελλαδική ζήτηση για τη συναυλία του ΛΕΞ οδήγησε τους ιθύνοντες να ναυλώσουν πούλμαν σε Βορρά και Νότο. Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr στο στάδιο του Ηρακλή θα βρεθούν και άτομα που θα ταξιδέψουν ακόμη και από την Κύπρο.

  «Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν στο ThessToday.gr οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment, ομάδα που έχει αναλάβει την διοργάνωση της μεταφοράς.

  Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυτανζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω».