Ο Mad Clip, ένας από τους κορυφαίους της ελληνικής rap/ trap σκηνής με αλλεπάλληλες μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του. Η Capital Music και η Panik Records κυκλοφορούν το album του «Money And Drugs Can’t Live In Poverty». Ο δίσκος είναι ένας φόρος τιμής στον καλλιτέχνη, καθώς ο τίτλος του προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip.

  Οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν το πλούσιο μουσικό του έργο με τον κόσμο που αγάπησε τον Mad Clip και τα τραγούδια του. Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 17 tracks και το executive producing υπογράφει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο εμπιστευόταν τον ήχο του. Το artwork επιμελήθηκε ο Sake.

  Το tracklist περιλαμβάνει κάποια solo κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, τα «Rockstar», «Brookie» και «Coupe». Επίσης, υπάρχουν τραγούδια, όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Parto Habari» και «Streets», συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Sam Ryder: Το φαβορί της Eurovision που ξεκίνησε από το Tik Tok

  Από την Anitta στον Bad Bunny: Πως η νέα γενιά Λατίνων star κυριαρχεί στην Παγκόσμια μουσική σκηνή

  BTS: Νέο άλμπουμ ανακοίνωσαν οι Κορεάτες Superstars – «Φρενίτιδα» προκαλούν στους fans τους