Πάει καιρός που η Taylor Swift απαρνήθηκε τις country ρίζες της (όπως μας συστήθηκε), ενδίδοντας στο κάλεσμα της παγκόσμιας ποπ κυριαρχίας. Κι αν μη τι άλλο, αυτή η απόφαση τη δικαίωσε. Η τραγουδίστρια από τη Πενσυλβάνια, είναι ένα φαινόμενο των καιρών, η απόλυτη pop star.

  Δεν είναι μόνο τα βραβεία που έχει κατακτήσει και τα ρεκόρ στις πωλήσεις των άλμπουμ της, είναι και το γεγονός ότι η Taylor Swift επιβεβαιώνει με κάθε νέα της δισκογραφία πως πλέον δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, αφού είναι μια καλλιτέχνης που ξέρει που βαδίζει.

  Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το αποτέλεσμα. Το δέκατο της άλμπουμ ονόματι «Midnights», το περίμεναν όλοι πως και πως, γεγονός που οδήγησε το Spotify να κρασάρει από την πρώτη ώρα κυκλοφορίας του.

  Διαβάστε ακόμη: Τελικά ο 50 Cent τα τίμησε τα λεφτά του

  Σε μόλις ένα 24ωρο, το Midnights έγινε το πιο στριμαρισμένο άλμπουμ στην μουσική πλατφόρμα. Δεν είναι όμως το μοναδικό ρεκόρ που κατέρριψε η Taylor Swift, η οποία έχει κάθε λόγο να χαμογελά μέχρι τα αυτιά. Είναι και το 10 στα 10 στο αμερικανικό Billboard Hot 100, καταρρίπτοντας ένα ακόμη ρεκόρ.

  Είναι η πρώτη που κατέχει και τις δέκα θέσεις του Top10, με το Billboard να ανακοινώνει πως η τραγουδίστρια ξεπέρασε τον Drake που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ, όταν ένα 9 από τα 10 ραγούδια του Top 10 ήταν δικά του, για μία εβδομάδα, τον Σεπτέμβριο του 2021.

  «10 στα 10 στο Hot 100; Στο 10ο άλμπουμ μου;», έγραψε η ίδια με ενθουσιασμό στα social media της. Και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δεν είναι τι κάνει η Taylor Swift αλλά πώς στο καλό το καταφέρνει.

  Σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην μουσική σκηνή, η Taylor έχει καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Μετά από 10 δίσκους έχει την ίδια σταθερή αποδοχή από το κοινό, αλλά και από τους σκληροπυρηνικούς κριτικούς που παρά τους χαρακτηρισμούς τους, εκείνη τους απαντάει με μουσική. Κι αυτή η μουσική είναι μια διαχρονική αξία που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα ακούγεται οικεία.

  Η Taylor Swift είναι ένα φαινόμενο που ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι. Και το παιχνίδι παίζεται εξίσου και στα social media, εκεί που η ίδια δίνει ηχηρή παρουσία. Σημασία έχει πως η τραγουδίστρια είναι μια περίπτωση από αυτές που χρήζει ανάλυσης.