Είτε πρόκειται για τις επιτυχίες του, είτε για την σύλληψή του, είτε για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του σε social media και εκπομπές, το όνομα του τράπερ Trannos παίζει παντού αυτές τις μέρες. Ο ερμηνευτής του «Madame» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα, μεταξύ τους και για την όρεξή του για δουλειά.

    Η συνέντευξη έλαβε χώρα μετά την πρόσφατη δικαστική του περιπέτεια, καθώς η είδηση της σύλληψής τους έγινε viral. Ο ίδιος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ποινή 10 μηνών με αναστολή αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε όπλο. Αν και ο ίδιος φάνηκε λιγότερο «μάγκας» από ότι στα βίντεο κλιπ του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, στο Instagram του δήλωνε ότι: «καλά που δεν βρήκαν και το δεύτερο μου όπλο».

    Ελάχιστα είναι γνωστά για τον δημοφιλή τράπερ, έτσι η συνέντευξη αυτή «έριξε φως» σε πολλές από τις πτυχές της ζωής του. Ο 22χρονος μίλησε για τη «βαρεμάρα» που ένιωθε στα εφηβικά του χρόνια και τη διέξοδο που βρήκε μέσα από τη μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη μητέρα του. Είναι από τον Πύργο και πριν τη μουσική είχε δουλέψει μονάχα μία φορά ως μπάρμπαν για 25 ημέρες.

    «Ημουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά ούτε για δουλειά ούτε στο σχολείο ήθελα να τραγουδάω» είπε ο Trannos. «Δεν ήμουν καλό παιδί, τώρα είμαι, η μουσική με ηρέμησε. Με τη μουσική βρήκα νόημα στη ζωή μου, κάνω κάτι που αγαπάω και συντηρούμαι από αυτή. Είμαι μια χαρά, δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο, το 12ωρο. Είμαι μια χαρά», είπε ο τράπερ.

    Ο 22χρονος, ο οποίος δεν εμφανίζεται ποτέ χωρίς να φοράει τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά του, έχει ιδρύσει ένα δικό του e-shop με οπτικά το οποίο και λέγεται «mavro gyali» όπως και ένα από τα τραγούδια του.