Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τελευταία πρεμιέρα του Daniel Craig ως James Bond
    2. To Νο Time To Die θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, αύριο 30 Σεπτεμβρίου.

    Μετά από τρεις αναβολές, από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, η 25η ταινία με πρωταγωνιστή τον James Bond και παραγωγής 200 εκατομμύριων δολαρίων, είναι πια γεγονός. Η παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε, χθες, δύο ημέρες νωρίτερα από τους κινηματογράφους, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

    Σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, κατόχους βραβείων Όσκαρ, καθώς και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το No Time to Die προβλήθηκε στο πιο υψηλού κύρους κόκκινο χαλί, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Ούτε ο μουντός και βροχερός καιρός ήταν ικανός για να χαλάσει το ευχάριστο κλίμα στους παρευρισκομένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν καλεσμένοι υγιεινονομικοί και μέλη ενόπλων δυνάμεων, ως ένα «ευχαριστώ» για το έργο τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

    Τελευταία πρεμιέρα του Daniel Craig ως James Bond

    Η χθεσινή πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερη και για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Daniel Craig, ο οποίος υποδύθηκε για τελευταία φορά τον κομψό πράκτορα της μεγάλης οθόνης, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή στις ταινίες James Bond.

    O Daniel Craig, για το φινάλε, δεν εμφανίστηκε με το καθιερωμένο black & white κοστούμι, αλλά με ένα υπέροχο pink suede σακάκι. Εντυπωσιάζοντας τους πάντες, φόρεσε ένα μαύρο, λιτό παντελόνι σε ίσια γραμμή, άσπρο πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν, ολοκληρώνοντας το outfit με το ροζ βελούδινο σακάκι.

    «Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», είπε ο Craig στο Reuters. «Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί, ήταν ένα όνειρο». Ερωτηθείς τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

    Στο πλευρό του βρέθηκαν οι συμπρωταγωνιστές του, Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Ana de Armas, Ben Whishaw and Naomie Harris, καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης του «No Time To Die», Cary Joji Fukunaga με την Billie Eilish που ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της ταινίας, και έχει ήδη έχει βραβευτεί με Grammy.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

    Στο μεταξύ, πρίγκιπας Κάρολος συνοδευόμενος από την Camila. και πρίγκιπας William από τη Kate Middleton, έλαμψαν εξίσου στην πρεμιέρα, με την τελευταία ωστόσο να μαγνητίζει τα βλέμματα με το χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham. «Υπέροχο που βλέπουμε τον 007 να επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη!», έγραψαν λίγο μετά στον λογαριασμό τους στο Instagram. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι τα έσοδα από την πρεμιέρα της ταινίας θα δοθούν στους οργανισμούς που στηρίζουν τα εν ενεργεία αλλά και τα πρώην μέλη των τριών υπηρεσιών πληροφοριών, Secret Service Intelligence, Security Service και GCHQ (Government Communications Headquarters).

    To Νο Time To Die θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, αύριο 30 Σεπτεμβρίου.

    Η τελευταία περιπέτεια του 007 λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά την απόσυρση του Bond από την ενεργό δράση. Η γαλήνη του διαταράσσεται, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Ο Fukunaga υπόσχεται ότι η ιστορία θα φέρει τον Craig στον εμβληματικό ρόλο με ένα αποτέλεσμα που θα μας αποζημιώσει.