Πίνακας Περιεχομένων
    1. Οι ηθοποιοί από το πρώτο Home Alone που θα δούμε

    Μια ταινία θα μπορεί να αντικαταστήσει το «Home Alone» που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα, η οποία δεν είναι άλλη από το reboot του.

    Σε περίπτωση, λοιπόν, που βαρεθήκατε να βλέπετε τον Macaulay Culkin ως Kevin, το remake «Home Sweet Home Alone», με εξ ολοκλήρου νέο cast μπορεί να σας καλύψει.

    Η περιπετειώδης κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea και Kenan Thompson θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Disney+.

    O Yates (Jojo Rabbit) θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Max Mercer, ο οποίος – είτε το πιστεύετε είτε όχι – μένει σπίτι, ενώ η οικογένειά του ταξιδεύει στην Ιαπωνία για διακοπές.

    Τελικά ο Max πρέπει να προστατέψει το οικογενειακό του σπίτι από ένα ζευγάρι ληστών που προσπαθούν να κλέψουν ένα ανεκτίμητο κειμήλιο. Ναι, είναι ακριβώς η ίδια ιστορία με διαφορετικό περιτύλιγμα.

    Οι ηθοποιοί από το πρώτο Home Alone που θα δούμε

    Ο πρωταγωνιστής θα έχει ένα σατανικό σχέδιο, με το οποίο θα μπορέσει να αποτρέψει τους ληστές από το να κλέψουν το σπίτι, το λεγόμενο «Battle Plan». Η ταινία φαίνεται να κάνει νύξεις στο franchise Home Alone με μια σκηνή να δείχνει ότι ο αστυνομικός που δέχεται κλήση για «ύποπτα άτομα» ονομάζεται «McCallister».

    Εάν αυτό σας φαίνεται τυχαίο, στην συνέχεια θα καταλάβετε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για τον Buzz McCallister από το original Home Alone, που παίζεται από τον Devin Ratray. Ο Macaulay Culkin λέγεται επίσης ότι θα εμφανιστεί, αν και δεν μπορούμε να τον δούμε στο trailer.