Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ποιοι είναι στο υπόλοιπο cast του The Batman

    Το νέο σύμπαν του Batman, με τον Robert Pattinson στον ρόλο του Bruce Wayne, από τον σκηνοθέτη Matt Reeves είναι γεγονός. Η πανδημία καθυστέρησε την κυκλοφορία του «The Batman», αλλά λίγους μήνες πριν οι ταινίες της DC εμφανιστούν ξανά στους κινηματογράφους, ένα νέο trailer κυκλοφόρησε.

    Μέσα σε ένα σκοτεινό – τρομακτικό τοπίο, φαίνεται πώς ένας νεότερος Bruce Wayne αντιμετωπίζει την άνοδο των Riddler (Paul Dano), Penguin (Colin Farrell) και Catwoman (Zoe Kravitz). Γυρισμένο στη Gotham City, το The Batman βρίσκει τον Bruce με ένα γρήγορο Bat-bike, ένα κοστούμι που μπορεί να είναι φτιαγμένο από όπλα, και να οδηγεί βέβαια το Batmobile.

    Ο Riddler φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για μια σειρά από δολοφονίες, και όπως έχουν πει πολλές φορές ο Reeves και ο συνεργάτης Mattson Tomlin, ο serial killer θα ενεργοποιήσει τις αστυνομικές ικανότητες του Batman. Το νέο στιλ του Batman διαφέρει πολύ από αυτό της τριλογίας του Christopher Nolan, Dark Knight, και από την πιο μυθική άποψη του Zack Snyder για τον χαρακτήρα.

    Το δράμα αντισταθμίζεται από την τρέλα των κακών. Έχοντας δύο crimelords και μια femme fatale, την Selina Kyle (Catwoman), αμέσως  δίνει στην ταινία την ίδια σκοτεινή αίσθηση με το Batman: The Animated Series. Αυτό μπορεί να είναι προσχεδιασμένο, αφού ο Reeves σχεδιάζει το sequel της σειράς με τον J.J. Abrams και τον αρχικό δημιουργό, Bruce Timm.

    Το trailer δίνει ενδείξεις για τη σύλληψη αυτής της ταινίας και το πιθανό νέο franchise. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτόν τον νέο Bruce ή τα κίνητρα των κακών, ούτε για την πλοκή. «Είναι προειδοποίηση» για το τι πρόκειται να συμβεί, όπως λέει και ο Pattinson στο trailer. Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου 2022.

    Ποιοι είναι στο υπόλοιπο cast του The Batman

    Το cast αποτελείται από την Zoe Kravitz ως Catwoman, τον Paul Dano ως The Riddler, τον Jeffrey Wright ως James Gordon, τον Peter Sarsgaard ως District Attorney Gil Colson, καθώς και τους Colin Farrell ως Penguin, Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, και John Turturro ως Carmine Falcone.