Πίνακας Περιεχομένων
  1. Δεν άρεσε σε όλους το Red Notice

  Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε ότι το νέο blockbuster «Red Notice» έσπασε το ρεκόρ του Netflix για τις περισσότερες προβολές την ημέρα της κυκλοφορίας.

  Στην ταινία, η οποία έκανε ντεμπούτο την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, πρωταγωνιστεί ο Reynolds, μαζί με τον Dwayne « The Rock » Johnson και την Gal Gadot.  

  Το Red Notice επικεντρώνεται σε έναν πράκτορα της Interpol που προσπαθεί να κυνηγήσει και να συλλάβει τον πιο καταζητούμενο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο. Θεωρείται μια από τις πιο ακριβές παραγωγές στο Netflix – όσον αφορά τις ταινίες- με προϋπολογισμό 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

  Η επίσημη περίληψη αναφέρει: «Όταν η Interpol εκδίδει κόκκινο συναγερμό, το ανώτερο ένταλμα για την καταδίωξη και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου, την υπόθεση αναλαμβάνει ο κορυφαίος αναλυτής του FBI John Hartley (Dwayne Johnson).

  Στη διάρκεια της παγκόσμιας αναζήτησής του πέφτει πάνω σε μια παράτολμη ληστεία και αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον καλύτερο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο, τον Nolan Booth (Ryan Reynolds), για να πιάσει την πλέον καταζητούμενη κλέφτρα έργων τέχνης στον κόσμο, την “Αξιωματικό” (Gal Gadot). Στη συναρπαστική περιπέτεια οι τρεις πρωταγωνιστές ταξιδεύουν σε όλη την υφήλιο, χορεύουν, παγιδεύονται σε μια απομονωμένη φυλακή, βρίσκονται στη ζούγκλα και, το χειρότερο απ’ όλα, πρέπει διαρκώς να υπομένουν ο ένας τον άλλον». Σας έψησε σωστα;

  O Reynolds με μια ανάρτηση στο Twitter ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποδοχή της ταινίας, αλλά και την ομάδα για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

  Αναφερόμενος στο άλμπουμ της Taylor Swift Red (Taylor’s Version), που κυκλοφόρησε επίσης την περασμένη εβδομάδα, έγραψε αστειευόμενος: «Δεν μπορώ να περιμένω για το Red Notice (έκδοση Taylor)».

  Δεν άρεσε σε όλους το Red Notice

  Παρότι η ταινία έχει κάνει πάταγο στην streaming πλατφόρμα, κάποιοι δεν πείστηκαν από το σενάριο και την ερμηνεία των ηθοποιών. Μια κριτική δύο αστέρων για το The Independent, η Clarisse Loughrey έγραψε: «Είναι ένα μυστήριο που κατέληξαν τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα – σίγουρα όχι στην οθόνη.

  Τίποτα σχετικά με την ιστορία του συγγραφέα-σκηνοθέτη Rawson Marshall Thurber δεν έχει νόημα. Όλα αυτά θα μπορούσαν εύκολα να συγχωρεθούν εάν η χημεία μεταξύ αυτών των τριών πρωταγωνιστών λειτουργούσε όπως μας είχαν υποσχεθεί. Αλλά ούτε αυτό το κάνει».