Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τι θα δούμε στο reunion του Harry Potter

    Σου λείπει λίγο μαγεία από τη ζωή σου; Δεν μιλάμε για αυτή των Χριστουγέννων αλλά για αυτή του Hogwarts. Είναι αλήθεια, λοιπόν, οι fans του Harry Potter θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν μαζί το πολυαγαπημένο cast σε ένα reunion, που θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου 2022 στην HBO max.

    Η επανένωση ανακοινώθηκε ακριβώς 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Harry Potter και η Φιλοσοφική λίθος», δηλαδή στις 16 Νοεμβρίου 2001 -ναι πέρασαν τα χρόνια-.

    Το επετειακό πρόγραμμα με τίτλο «Harry Potter 20th anniversary: Return to Hogwarts», λοιπόν, θα συγκεντρώσει εκτός από τους τρεις πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint, και τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Chris Columbus, καθώς και ηθοποιούς από τις 8 ταινίες του franchise, όπως οι Ralph Fiennes, Garry Oldman, Helena Bonham Carter, Tom Felton, Robbie Coltrane, Evanna Lynch και άλλους.

    Οι μάγοι επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος», εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε. Ο Felton – Draco Malfoy- κοινοποίησε το βίντεο στο Twitter, κάτι που αναστάτωσε τους fans, που δεν πίστευαν αυτό που βλέπουν. Ούτε εμείς είναι η αλήθεια.

    Και ο Matt Lewies, γνωστός για την ερμηνεία του άτυχου Neville Longbottom σχολίασε το trailer γράφοντας: «Αυτή την Πρωτοχρονιά… ενώνουμε ξανά το group».

    Ο εκτελεστικός παραγωγός, Casey Patterson συνέχισε το σερί των δηλώσεων λέγοντας ότι «υπάρχει μαγεία στον αέρα με αυτό το απίστευτο καστ, καθώς όλοι επιστρέφουν σπίτι στα αρχικά σκηνικά του Hogwarts, όπου ξεκίνησαν πριν από 20 χρόνια».

    Τι θα δούμε στο reunion του Harry Potter

    Οι θαυμαστές θα ταξιδέψουν σε αυτό το μαγικό ταξίδι, δείχνοντας μάλλον πως δημιουργήθηκαν οι ταινίες Harry Potter. Το reunion είναι πιθανό να θυμίζει αυτό των Friends, είτε σας άρεσε είτε όχι.

    Επίσης, o Daniel Radcliffe είπε σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC, που σηματοδοτεί επίσης τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία, ότι είναι χαρούμενος που πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν τις ταινίες του Harry Potter όταν είναι σε «hungover».

    «Μια από τις αγαπημένες μου αλήθειες που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε για τις ταινίες του Potter, αλλά που μου το είπαν αρκετοί φίλοι είναι ότι είναι ιδανικές όταν κάποιος έχει πεινάσει και αισθάνεται πραγματικά χάλια με τον εαυτό του. Θα δει ταινίες back to back και θα μπει σε ένα μέρος ζεστασιάς και άνεσης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει μια ταινία στη ζωή κάποιου».