Πίνακας Περιεχομένων
    1. «Μία από τις καλύτερες σεξουαλικές σκηνές»

    Δεν γνωρίζουμε για εσάς, αλλά εμείς ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την ταινία House of Gucci, η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Nοεμβρίου. Η ταινία του Ridley Scott πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της δολοφονίας του Maurizio Gucci, επιχειρηματία και εγγονού του ιδρυτή του ομώνυμου ιταλικού οίκου από την πρώην σύζυγό του, Patrizia Reggiani. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καιρό τώρα, ενώ και το trailer μας έχει δώσει μια μικρή γεύση.

    Oliver Stone: «Γνωρίζω γιατί σκοτώθηκε ο JFK, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά αληθινή πλεκτάνη»

    Αυτά που δεν γνωρίζαμε, είναι πιο inside infos που μας έδωσαν οι βασικοί πρωταγωνιστές του House of Gucci, Lady Gaga και Adam Driver, καθώς και κάποιοι δημοσιογράφοι των ΗΠΑ που παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. Οι κριτικές μάλιστα είναι θετικές, κάτι που μας εξιτάρει ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία.

    «Μία από τις καλύτερες σεξουαλικές σκηνές»

    Τις τελευταίες ώρες, πάντως, γίνεται λόγος για τις σεξουαλικές σκηνές των πρωταγωνιστών, με τον παρουσιαστή της εκπομπή The Graham Norton Show να αναφέρει πως στην ταινία, μία από τις καλύτερες σεξουαλικές σκηνές που έχει δει στη ζωή του. Αυτό που την ξεχωρίζει, καταπώς φαίνεται, είναι πως υπάρχει άπλετο πάθος, σε σημείο που οι δυο τους να βγάζουν ζωώδεις ήχους. Κάνουμε ήδη την άβολη ατμόσφαιρα στην κινηματογραφική αίθουσα.

    Όπως αποκάλυψε με τη σειρά του ο Driver, οι ήχοι ζώων ήταν αποτέλεσμα αυτοσχεδιασμού. «Η Patrizia χρησιμοποιεί πολύ το σεξ ως εργαλείο και νιώθω ότι σωματικά ενσαρκώνει το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Αυτός προέρχεται από αυτο το, όχι αναγκαστικό συναισθηματικό κενό, αλλά δεν έχει τόσο πάθος και αυτό το φέρνει εκείνη. Το σχεδιάσαμε πρόχειρα, όπως θα κάναμε με μία σκηνή μάχης ή την όποια σκηνή, μετά απλά το κάνα ίσως μία ή δύο φορές και αυτό ήταν. Το νιώθαμε, που λέει ο λόγος. Ό,τι κι αν λέω ακούγεται διφορούμενο, αλλά απλά το ξεπετάξαμε. Θα πω επίσης ότι, σε εκείνο το σημείο, κάναμε γυρίσματα για έναν μήνα, οπότε αισθανόμασταν πολύ άνετα να το πάμε όπου χρειαζόταν να το πάμε».

    Η Lady Gaga σχόλιασε για τα γυρίσματα της σκηνής πως «δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε με αυτήν. Αν αξίζει να το αναφέρουμε, ο Ridley τραβάει γρήγορα και έχει τουλάχιστον τέσσερις κάμερες να δουλεύουν σε κάθε στιγμή. Δεν θέλω να το κάνω συναισθηματικό, αλλά θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον συμπρωταγωνιστή μου, με τον οποίο ήμουν στην σκηνή κάθε μέρα».

    Spider-Man No Way Home: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και επιβεβαιώνει τους Sinister Six