Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τι ξέρουμε για το νέο Spider-Man

    Η Sony ανακοίνωσε ότι ακόμα τρεις ταινίες Marvel Spider-Man θα κυκλοφορήσουν μετά από το Spider-Man: No Way Home, που τελικά δεν θα είναι η τελευταία στο σύμπαν.

    Η παραγωγός Amy Pascal είπε στο Fandango ότι υπάρχουν ακόμη τρεις ταινίες στα σκαριά με τον Holland πρωταγωνιστή.  «Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία Spider-Man που θα κάνουμε με τη Marvel. Ετοιμαζόμαστε ήδη για την επόμενη. Το σκεφτόμαστε ως τρεις ταινίες. Αυτή δεν είναι η τελευταία του MCU».

    Το Spider-Man: No Way Home κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, 16 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και στις 17 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.  Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά ξέρουμε ότι ο Holland επηρέασε το τέλος, καθώς δεν εντυπωσιάστηκε όταν το διάβασε για πρώτη φορά.

    Μιλώντας στο GQ , ο Βρετανός ηθοποιός θυμήθηκε την αντίδρασή του στην αρχική τελική σκηνή. «Συμβαίνει πραγματικά αυτό; Είναι τρελό», σκέφτηκε, πριν παραδεχτεί ότι δεν πίστευε τους διαλόγους που γράφτηκαν.

    «Ο σκηνοθέτης Jon Watts και εγώ, καθίσαμε, το περάσαμε και καταλήξαμε σε μια νέα ιδέα», εξήγησε στο δημοσίευμα. «Μετά το παρουσιάσαμε στους συγγραφείς, το ξαναέγραψαν και έγινε υπέροχο».

    Μπορεί να υπάρχουν τρεις ακόμη ταινίες που θα δημιουργηθούν και η έκτη θα μπορούσε να είναι η τελευταία του Holland.
    Είπε στο GQ: «Ίσως είναι καιρός να προχωρήσω. Ίσως το καλύτερο για τον Spider-Man είναι να κάνουν μια ταινία του Miles Morales. Από τότε που έγινα ο Spider-Man, δεν έχω κάνει πραγματικά ένα διάλειμμα.

    Βρίσκω τον εαυτό μου να τηλεφωνεί στον μπαμπά μου] για πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρω πώς να κάνω, όπως το να βάλω ένα πλυντήριο».

    Ωστόσο, φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενος για αυτή την κατάσταση, προσθέτοντας: «Είναι πολύ περίεργο. Τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής μου, είχα πάντα μια δουλειά. Είναι κάπως τρομακτικό, αλλά είναι επίσης πραγματικά συναρπαστικό».

    Τι ξέρουμε για το νέο Spider-Man

    Στο Spider-Man: No Way Home, εκτός των Tom Holland ως Peter Parker/Spider-Man, θα εμφανιστούν οι Zendaya ως MJ και Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, Alfred Molina ως Doctor Octopus, Jamie Foxx ως Electro, Rhys Ifans ως Lizard, Willem Dafoe ως Green Goblin και Thomas Haden Church ως Sandman.

    Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: «Με την ταυτότητα του Spider-Man να έχει αποκαλυφθεί, ο φιλικός μας αραχνοήρωας είναι χωρίς μάσκα και καθόλου ικανός να διαχωρίσει πλέον την κανονική του ζωή ως Peter Parker από τους κινδύνους του να είναι υπερήρωας. Όταν ο Peter ζητά τη βοήθεια του Doctor Strange, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη και τον αναγκάζει να ανακαλύψει τι σημαίνει το να είναι ο Spider-Man».

    Η πρεμιέρα του στην χώρα μας θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια 2 ωρών και 39 λεπτών. Θα συνδέεται άμεσα με τα “WandaVision” και “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (25 Μαρτίου 2022).