Κυκλοφόρησε το trailer της κωμωδίας-δραματικής ταινίας του «Babylon», του σκηνοθέτη Damien Chazelle, που αναβιώνει το Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920. Πρωταγωνιστούν η Margot Robbie ως μια ηθοποιός που αναρριχάται στην βιομηχανία του θεάματος δίπλα στους Brad Pitt, Οlivia Wilde, Tobey Maguire κι άλλους.

    Το Babylon είναι «μια ιστορία φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής που εντοπίζει την άνοδο και την πτώση πολλών σε μια εποχή αχαλίνωτης παρακμής» σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας.

    Στο trailer φαίνεται η Robbie υπό την επήρεια ναρκωτικών να συζητά τα όνειρά της για μια καλύτερη ζωή και την επιθυμία της να γίνει μια παγκοσμίου φήμης σταρ, με τον χαρακτήρα του Diego Calva. Αποτυπώνεται με τον πιο αληθοφανή τρόπο η χλιδή και το έντονο lifestyle της Χολιγουντιανής Χρυσής Εποχής, ενώ o χαρακτήρας της Robbie ελκύεται ολοένα και περισσότερο από τα φλας της δημοσιότητας.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο του 2023 στη Βρετανία. Η προηγούμενη ταινία του Chazelle, La La Land, με τους Ryan Gosling και Emma Stone είχε κάνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αποσπώντας κι 6 Όσκαρ.